Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Martā gaidāms dīdžeju festivāls "B2B 2009"

Anastasia Anisenko, 22.02.2009. 01:46 | komentāri (1)

7. martā līdz ar pavasara iestāšanos un starptautiskās sieviešu dienas priekšvakarā BACARDI® CLUB un “DNK music community” piedāvā pašu neparastāko šī gada dīdžeju festivālu "B2B 2009".
Martā gaidāms dīdžeju festivāls "B2B 2009"

Pasākum laikā uz "Dirty Deal Café" skatuves kāps tikai dīdžeju dueti, kuri kopīgi radīs skaņu zīmējumu. Lai pastiprinātu tuvojošos pavasara siltuma atmosfēru un noskaņu, festivāls В2В norisināsies zem pašas saulainākās BACARDI® līnijas — LIMÕN zīmola.

Festivāla norises vieta – “Dirty Deal Café” -  tiks aprīkota ne tikai ar papildus gaismas, skaņas, video un lāzeraprīkojumu, bet arī ar saulainām dekorācijam.   

Pirmajā pasākumā piedalīsies paši pieprasītākie dīdžeji un promouteri, bet turpmāk dīdžeji varēs piedalīties projektā, reģistrējoties www.bacardiclub.lv mājaslapā un iesniedzot pieteikumus kopā ar mūzikas materiālu.   
 
Par festivāla viesiem šoreiz kļūs krievu dīdžeju elites pārstāvji - nesen izveidojies, bet jau lielu popularitāti ieguvis duets “Mineral Brutal” / http://myspace.com/mineralbrutal/. Projekts, kura dalībnieki ir Serž Leo Gross un Stas Himič (Casual Underground/CU),  radies 2008. gada pavasarī no vairākām divu mūziķu kopīgām sesijām. Dalībnieku entuziasms un liela mēroga krievu dīdžeju un producentu kopienas atbalsts ļāva “Mineral Brutal” ātri pieteikt sevi klubu auditorijā. “Mineral Brutal” daiļrade ir piesātināta ar visdažādākām minimal tehno noskaņām: lauztām perkusijas pasāžām, monolīta basiem, vēsām atmosfēras skaņām, brutālu kristālu romantiku un dziļu ritma sekcijas mineralizāciju.

Festivāla ietvaros uzstāsies Maskavas dīdžejs un producents: DJ Arshanitsa /  http://myspace.com/artyomarshanitsa/. Profesionāls dīdžejs, daudzu Maskavas klubu rezidents, vislielākās krievu elektroniskās deju mūzikas kolekcijas īpašnieks. Artjoms Aršanica ir klubu brenda ELECTROШИК dibinātājs. Brends ir virzīts uz krievu elektroniskās skatuves attīstību un formēšanu. Festivālā Artjoms piedalās eksperimentālajā mūzikas projektā kopā ar Rīgas dīdžeju PanBioPanika. Viņu uzstašanās „Spēlējot klusumu” laikā telpa un klausītāji iegrims IDM/ELECTRO/DeepMinimal atmosfērā.

B2B uzbrukumā dosies iemīļotie Rīgas dīdžeji.

Vital b2b Le Zzz aka ORIOLA (Quadrat music), live audiovisual performance.
Tehnoloģiju smailē divi bezbailīgi puiši ir harmonijas un patiesības meklējumos! Ar ko beigsies viņu kārtējais ceļojums elektroniskās ziemas bīstamajā un aizraujošajā pasaulē? Vai viņi kļūs par skaņas skaistuma upuriem, vai, uzveicot krāsu viļņus, kļūs par uzvarētājiem, nolaupot Jūsu sirdis un prātus līdz pat pavasarim? Uzzināsi to visu, pievienojoties 7. marta ceļojumam “Ditry Deal Café”.    

Bogdan Taran b2b ZaZzy (Amber Muse Record).
Bogdan par savu gaidāmo uzstāšanos: «Pēdējo pāris gadu laikā b2b esmu spēlējis tikai dažkārt, un tas ir noticis Lietuvā ar Mindaugeli. Līdz šim periodiski kopējos soulful-setus esam spēlējuši kopā ar DJ Grey no Quadrat Music. Šogad tuvojošos pasākumā esam nolēmuši spēlēt kopā ar dīdžeju un producentu ZaZzy. Kopā ar ZaZzy un arī Maksu Lomovu pirms neilga laika esam izveidojuši jaunu projektu Phonetica. Setā mēs nospēlēsim kaut ko no mūsu jaunajiem gabaliem un to, kas elektroniskajā mūzikā patīk pašlaik.”    

Kris Hovel & Dirntap Danscotheek/Pencilhaus residenti, kuri jau nevienu vien reizi ir spēlējuši kopā daudzos pasākumos. Kā pēdējo un spilgtāko var minēt Danscotheek & Pencilhaus pasākumu decembrī, kur viņi abi spēlēja uz vienas skatuves ar tādiem māksliniekiem, kā FORMAT:B un Demir & Seymen no Berlīnes. Esiet gatavi - šī dueta (Kris hovel & Dirtnap) uzstāšanās katru reizi ir kaut kas īpašs.

Ivarzz & Ivars Mednis (minipower/tiktakradio.com)
Viņu miksos būs dzirdama 90. gadu vidus Detroitas skaņu ietekme un rūpīgi izvēlētas mūsdienu hausa un tehno skaņas. Savos setos duets spēlē atturīgas un lieliskas hausa un tehno melodijas, apvienojot tās kopā ar daudz dziļākām un hipnotizējošām skaņām.

Tandēms no Ogres Red electronika b2b Pan mechanika (aka RoxTeddy) (Oger) iekustinās publiku ar Čikāgas tehno un Broken Beat Electro ritmiem.
Otrajā zālē - limon room – pēc projekta PAN-ORAMA warm-up seta visaugstāko bit-reitu pacels duets Max Brannslokker b2b Katya Tyukova. Viņi spēlēs eklektisko setu tech house, neotrance un new rave stilos. Sets sastāvēs no Max’a trekiem, kā arī citu izpildītāju kompozīcijām. bio.codes apvienības dīdžeji DJ Brain b2b Cliché turpinās nakti glitch hop stilā, profesionāli izraujot skaņas viens otram no rokām. Bombey b2b Marimana (dj lab) uzstāsies ar dubstep/idm un glitch video un skaņu kokteili VJ Punte (Orbita) video instalācijas pavadījumā.

Sienu vizualizācija: VJs Wickiss, Relict, Punte.  Individualitātes vizualizācija: STORM.

Papildus informācija apmeklētājiem uz bacardiclub.lv!  
 
B2B red room:
Ivars Mednis (b2b) Ivarzz
Mineral Brutal (RU)
Bogdan Taran (b2b) Zazzy
Vital  (b2b) Le Zzz
Kris Hovel (b2b) Dirtnap
Red electronika (b2b) Pan mechanika

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV