Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Komentāri rakstam: Muzikāli rituālā cīņa

jaunākie lejā

Cundurs 22.02.2009. 14:02

Aiga, Tev, kaa shkjiet ir visai neskaidra grupu uzstaashanaas maniere. Parasti par trim reizeem vairaak skatiitaajus uz sadarbiibu vienas sasauksmes laikaa neaicina, un savaadaak tas nebija arii shoreiz. Katru reizi tika aicinaats uz sadarbiibu un kontaktu, jo publika aatri nogurst un pamazaam kljuust pasiiva. Taapeec shoreiz Tava kritika ir nevietaa. Grupa sheit ir gaidiita jau kopsh taas pirmaa albuma paraadiishanaas shejienes metaalistu aprindaas, un nav grupa vainiiga, ja muusu fani nav pieradushi pie taada muzikaala presinga, kas shoreiz tika paarstaaveets ar veselaam 4 speeciigaam vacu grupaam. Katram savs - man piemeeram tas Kaljibaniskais emo-screamo likaas izcilas garlaiciibas paraugs, jo kur gan veel atrast grupu, kurai jau astotais albums iznaak bez nekaadas stilistiskas izmainjas, kaa tikai primitiivais hardcore dziesmas pamatkarkasinjsh, kuram pa vidu iebaazti pamatiigi spiedzieni, reecieni un kjeercieni, bat muzikaali, iznjemot visai njipro speeleeshanas manieri, tur nav pilniigi nekaa. tiiniishiem jau tas ir tas, kas vajadziigs, bet tiem, kas no muuzikas parasa ko vairaak - vai ir???

Veel dazhas Tava raksta nepilniibas:
1. " Live Kreation" ir koncertalbums, kuraa KREATOR jau taa izpilda savas labaakaas dziesmas, kur nu veel, lai no taam atlasiitu labaakaas!
2. Milan "Mille" Petrozza ir ungaariskas izcelsmes vaacietis, taapeec vinja vaards nav transformeejams to paarveidojot angliski.

:)

Paranoja » Aiga Leitholde 22.02.2009. 16:21

Godīgi sakot, ja esi žurnāliste, tad tev ir jābūt objektīvai nevis subjektīvai...

akacis » Paranoja 22.02.2009. 16:49

kurš, Tavupŗāt, latvju mūzikas žurnālists, kurš apraksta notikumus saucami populārajā mūzikā, ir objektīvs?

I.T.Warpath » akacis un Paranoja. Arī Aiga. 23.02.2009. 12:45

Ko nozīmē - objektīvs? Ir viena riebīga nianse - aizejot uz koncertu, mums katram ir savas asociācijas ar šo koncertu un mūziķiem, kas tajā uzstājas. Ir tikai viena nianse, un te es gribu pievienoties Cunduram - tas, kā grupas nospēlē savus koncertus un ko tās dara ar publiku tomēr ir jāpārzin, nevis jāizsaka kritika a la "man tas nepatīk un tāpēc tas ir stulbi". KREATOR tādu mūziku, kādu viņi spēlē ir spēlējuši jau kopš savas grupas pirmsākumiem un ar to ir kļuvuši par to grupu, kas tā ir tagad, tā kā neredzu iemeslu kaut ko kritizēt lietās, kas ir mūziķus padarījušas slavenus. Mille zina ko viņš uz skatuves dara un to viņš dara ne jau nu pirmo vakaru, bet visu savu karjeras laiku.
Tā lūk.

Dārzenis... 23.02.2009. 13:00

... nu gan panesās.

Bzed 23.02.2009. 16:20

Pohuj uz visu - KREATOR bija vislabakais koncis MP vesturee! Gothic Pro malachi! THRASH METAL FOREVER!!!!!

Bz. Gnyl.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV