Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„City Jazz Big Band” turpina otrdienas koncertu sēriju

Inga Meijere, 23.02.2009. 08:51

„City Jazz Big Band” turpina otrdienas koncertu sēriju "Tuesday Night With Kārlis Vanags City Jazz Big Band And Friends", uzstājoties „City Jazz Club” kopā ar dažādiem viesmāksliniekiem. Otrdien, 24.februāri plkst. 20:00 bigbenda skanējumu papildinās Raimonds Macats. Koncerta programmā: Bob Mintzer, Steve Waterman, Cole Porter, Quincy Jones, Kārlis Vanags u.c.
„City Jazz Big Band” turpina otrdienas koncertu sēriju

”City Jazz Big Band” Kārļa Vanaga vadībā izveidots 2007.gada vasarā, taču, neraugoties uz samērā īso pastāvēšanas laiku, bigbends jau ir piedalījies arī tādos Latvijas mūzikas dzīvē nozīmīgos festivālos kā „Rīgas ritmi“, „Saulkrasti Jazz“, priecējis klausītājus Rīgas svētkos un piedalījies Lindas Leen un Jāņa Stībeļa solokoncertos, sadarbojies arī ar DJ Monsta, Intaru Busuli, Gintu Pabērzu u.c.

Bigbenda mājas lapa: www.cjbb.lv

Šī koncerta viesmākslinieks Raimonds Macats savulaik spēlējis taustiņinstrumentus tādās grupās kā "Sīpoli", "Inversija" un "Odis". 1991.gadā viņš kopā ar grupu "Odis" koncertējis ASV un piedalījies Ramsey Lewis muzikālajā programmā "Black Entertainment Television" Vašingtonā. R.Macats koncertējis arī Dānijā, Zviedrijā, Norvēģijā, Monako, Izraēlā, Vācijā un Krievijā. Kopš 1993.gada viņš ir bijis Laimas Vaikules šova grupas muzikālais direktors un joprojām regulāri spēlē arī Raimonda Paula rīkotajos pasākumos.
Raimonds Macats ir bijis vairāk kā 15 albumu aranžētājs un producents, ieskaitot Raimonda Paula, Imanta Kalniņa un Laimas Vaikules projektus. Jāatzīmē, ka R.Macats ir arī vienīgais mūziķis Latvijā, kurš profesionāli spēlē mutes ermoņikas.

”City Jazz Club” adrese: Ģertrūdes iela 34, Rīga.
Ieejas maksa: 5Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV