Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

DJ Rise piedāva ”Massive Classic” sērijas turpinājumu

Jevgenijs, 25.02.2009. 20:27

Piektdien, 27. februārī, klubā „Nautilus” DJ Rise piedāva ”Massive Classic” sērijas turpinājumu. Īpašais viesis DJ Saint (KaZantip Baltic)!! Chillout – DJ Kress. VIP Lounge – DJ Anitta.
DJ Rise piedāva ”Massive Classic” sērijas turpinājumu

Kluba „Nautilus” telpas burvību, skaņas plūsmas spēku, gaismas spēles dinamiku apvienojot ar pasākumu dalībnieku dzīvesprieku, rodas gandarījums no katra konkrēta pasākuma, ko esam piedzīvojuši mūsu valsts leģendārākajā atpūtas vietā.

”Massive Classic” atklāšana sniedza šo pozitīvo lādiņu, lai šo pasākumu sēriju turpinātu jau šajā piektdienā 27.februārī. Jau šoreiz mēs izvēlēsimies interesantāko DJ'u sastāvu, īpašos viesus un piedāvāsim jūsu uzmanībai iespējami daudzpusīgāko masīvo klasisku. Ar savu modernās deju mūzikas mūsdienu klasikas kolekciju Main Dancefloor īpašā viesa statusā iejutīsies DJ Saint (KaZantip Baltic) kopā ar sērijas rezidentu DJ Rise, chillout – kopā ar aizraujošu R&B garstāvokli DJ Kress un DJ Anitta ar ReJoint uzstāšanos VIP Lounge. „Bautiful Solution” dejotājas radīs sērijas „Massive Classic” neatņemamo elegances un seksapīla auru.

Radio Capitalfm katru piektdienu (19.00 – 21.00) piedāvā tiešo translāciju no kluba „Nautilus” studijas (Nautilus Nightlife) ar iespēju laimēt ielūgumus uz nedēļas nogales notikumiem Kungu ielā 8 un iesākt nedēļas nogali ar enerģisku deju mūziku.

Sēriju atbalsta „Dcshoes” veikals Brīvības ielā 154
www.dcshoes.lv

Informē TOPradio, Capital FM, Nightlife.lv, Mikseris.lv, Nautilus.lv

Resursi internetā:
www.djtop.lv/dj/rise
www.djtop.lv/dj/saint
www.myspace.com/kazantipbaltic
www.nautilus.lv

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV