Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Pēc veiksmīgi aizvadītās atklāšanas „Post Club” aicina uz pasākumiem

Saint, 26.02.2009. 10:06 | komentāri (13)

Pēc veiksmīgi aizvadītā atklāšanas pasākuma ar DJ Švānu un DJ Romantixx, „Post Club” Jelgavā turpina dāvāt cilvēkiem lielisku mūzikālo baudu, taču tagad tas notiks katru nedēļu no trešdienas līdz sestdienai. Kā jau tika minēts, klubā pastāvīgi tiks organizēti tematiski pasākumi ar šovprogrammām un pazīstamākajiem Latvijas dīdžejiem.
Pēc veiksmīgi aizvadītās atklāšanas „Post Club” aicina uz pasākumiem

Tāpēc jau sestdien, 28.februārī, pirmoreizi „Post Club” risināsies sērijveida pasākums ar nosaukumu "Made In Latvia", kura ietvaros uzstāsies DJ Ratz Lukas. Uz šo pasākumu, kas klubā notiks pastāvīgi, tiks aicināti tikai Latvijas pazīstamākie producenti, proti Ratz Lukas ir viens no tiem.

Ratz ir ļoti talantīgs un daudzsološs producents. Arvien biežāk Ratz savos setos izmanto pašu producētus skaņdarbus, kas guvuši jau lielu atsaucību Latvijas un ārvalstu deju mūzikas cienītāju vidū. Uz doto brīdi Ratz pārstāv Discoteq promotion muzikālo formātu, kurš svārstās no electro, minimal electro uz tech house un minimal.

DJ Saint plašākas publikas uzmanību sev pievērsa pēc uzstāšanās Kazantip festivālā (Ukrainā) no 2004.-2008. gadam un vēlāk savu vārdu spodrinājis izveidojot 2005.g. Kazantip republikas pārstāvniecību Latvijā - Kazantip.lv un organizējot Kazantipa sēriju pasākumus. Vienlaikus ar Saint līdzdalību risinājās tādi sērijveida pasākumi, kā "Funky Drive", projekti "Summer Atmosphere" un "Harmony of Soul" kopā ar perkusionistiem un saksofonistu.

Ņemot vērā to, ka mūsu pilsēta tiek dēvēta arī par studentu pilsētu, katru trešdienu „Post Club” notiks studentiem veltītas naktis, savukārt R’n’B cienītājiem rokās tiks atdota – ceturtdiena.

Piektdien, 27.februārī, „Post Club” uzstāsies DJ Alex (Coyote Fly), taču 6.martā klubā viesosies DJ Nu Freak ar savu pirmām pavasara emocijām pārpildītu setu.

7.martā tikai par godu mūsu skaistajām sievietēm, „Post Club” risināsies pasākums ar nosaukumu – „Ladies Night”, kur ar savu speciālo setu uzstāsies sieviete-dīdžejs - DJ Only.

www.djtop.lv/dj/ratz-lukas/
www.djtop.lv/dj/saint

Līdz pusnaktij dāmām šampānietis par brīvu, savukārt kungiem speciālais piedāvājums no bāra.

Trešdienas un ceturdienas ieejas maksa: 1 Ls.
Piektdienas un sestdienas ieejas maksa: 3 Ls.
Klubs strādā no 22:00 līdz 6:00 rītā.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV