Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Eirovīzijas nacionālā atlase būs skatāma arī internetā

Ieviņa Ancena, 27.02.2009. 15:58 | komentāri (1)

Pēc daudzu skatītāju lūguma Latvijas Televīzija radusi iespēju Eirovīzijas nacionālās atlases koncertus gan šodien, gan rīt pārraidīt ne tikai LTV1 tiešraidē, bet arī internetā, Eirovīzijas mājas lapā www.eirovizija.lv. Par šādu ekskluzīvu iespēju šodien vienojusies Latvijas Televīzija un SIA Lattelecom.

Līdz ar to Eirovīzijas nacionālo atlasi būs iespējams vērot gan Latvijas, gan ārvalstu interneta lietotājiem, tā padarot šīs pārraides pieejamas ikvienam visā pasaulē, kur vien pieejams atbilstošs interneta pieslēgums.

Jau šovakar, 27. februārī, plkst. 21:10 sāksies Eirovīzijas nacionālās atlases pusfināls. Pēc visu 20 pusfināla dziesmu izskanēšanas skatītāji tiks aicināti ar telefonbalsojuma un SMS balsojuma starpniecību izvēlēties 10 finālistus. Maksa par īsziņām un zvaniem nebūs augstāka kā pagājušā gadā. Tomēr visa informācija, kas saistīta ar balsošanas kārtību, tiks paziņota tiešraides laikā.

Rīt, 28. februārī, plkst. 21:15 sāksies Eirodziesmas fināls. Tajā uzstāsies pusfinālā izvēlētie 10 finālisti. Tāpat kā iepriekšējos gadus, fināls risināsies divās daļās – proti, pēc fināla izskaņas sekos superfināls. Ja fināla kārtā balsojuma rezultātus noteiks TV skatītāji un žūrija, kas izvirzīs trīs dziesmas - superfināla dalībnieces, tad izšķirošajā balsojumā – superfinālā - par nacionālās atlases uzvarētāju atkal balsos tikai skatītāji! Uzvarētājs varētu noskaidroties ap pusnakti.

LTV un Lattelecom atgādina, ka pēc Eirodziesmas tiešraižu noskatīšanās internetā šie ieraksti tiks saglabāti LTV arhīvā (www.ltvarhivs.lv), kur tos aplūkot varēs ikviens interesents.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV