Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Studentu klubā” gaidāms HC.LV koncerts

Janis Altmanis, 02.03.2009. 16:31

Šo sestdien, 7. martā „Studentu kluba” sienas tricinās kārtējais Jauniešu kultūras portāla HC.LV koncerts, kas šoreiz būs vienkopus sapulcējis grupas „Angervoice”, „Acid Rain”, „Rebel Yell”, „Židrūns”, „Sutas Dampis”, „Mea Culpa”, bet pie Dj pults viesosies Mareks Kaminskis.
„Studentu klubā” gaidāms HC.LV koncerts

Iepriekšējos HC.LV rīkotos pasākumus apmeklēja ļoti daudz cilvēku, tāpēc paredzams, ka arī šis koncerts nebūs izņēmums, par ko liecina tas,  ka pēc iepriekšējā veiksmīgā HC.LV koncerta šo pasākumu portālā HC.LV pieteicās apmeklēt vairāki desmiti cilvēki vēl pirms vispār tika izziņots, kas koncertā uzstāsies. Tāpēc, ja vēl šaubies, kur varēs vislabāk un visjautrāk pavadīt sestdienas vakaru ar dejām līdz pašam rītam, tad izvēli mēs jau esam izdarījuši tavā vietā!

Koncerts sniegs daudzpusīgu ieskatu roka mūzikā un ne tikai,  ko niknāku var gaidīt no grupām Angervoice un Mea Culpa puses, ko ekstravagantāku no Acid Rain, galvu plosošu no Rebel Yell, pilnīgu rokenrolu no grupas Sutas Dampis un bez kustībām zālē Jūs neatstās grupa Židrūns.

Kā jau pierasts HC.LV koncertos, pret ieeju mēs attiecamies ļoti demokrātiski - studentiem Ls 3,00, ne-studentiem Ls 4,00. Iespējas apmeklēt pasākumu par velti meklē te: http://www.hc.lv/forums/parejais/2003/ . Atceramies, ka klubā ieeja no 18 gadiem.

Pasākuma sākums 22:00,  izklaidēsimies līdz pat 05:00!

Vairāk informācijas par grupām:
Angervoice -
http://www.myspace.com/angervoice

Acid Rain -
http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=30862 

Rebel Yell -
http://www.myspace.com/therebelyellrock 

Židrūns -
www.myspace.com/zidruuns 

Sutas Dampis -
http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=19431 

Mea Culpa -
http://www.myspace.com/bandmeaculpa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV