Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Pavasaris nāk ar “Kwadrat Concept”

Propeller Productions, 04.03.2009. 14:01

Pēdējās "Kwadrat Concept" aizvadītā gada decembra ballītes daudzo apmeklētāju kompaktdisku atskaņotājos vēl griežas Kaspar Kondrat jubilejas CD kompilācija "Conception 26" un atmiņas par vienu no karstākajiem 2008.gada nogales pasākumiem nav izbalējušas, bet Kaspars jau aicina svinēt jaunus svētkus - pavasara tuvošanos ar kārtējo īpašo ballīti īpašiem cilvēkiem - "Kwadrat Concept Nr.4".
Pavasaris nāk ar “Kwadrat Concept”

Piektdien, 13.martā, klubā “Essential”, kā jau ierasts "Kwadrat Concept" ballītēs, apmeklētājus priecēs ne tikai kupls viesdīdžeju skaits un izpildījuma kvalitāte ar visplašāko muzikālo žanru amplitūdu, bet arī "taustāmas" lietas, ko paņemt no ballītes līdzi ikdienas lietošanai, iedvesmai un enerģijai - Kaspar Kondrat kārtējā "Conception" CD kompilācija Nr. 4.

Starp citu, šoreiz tieši kompilācijā iekļautie skaņdarbi būs par pamatu Kaspara setam, un katrai kompozīcijai tiks veidotas gaismu un video tēmas, tādējādi pēc tam klausoties līdzpaņemto CD, radīsies ne tikai emocionālas dabas atmiņas, bet arī vizuālas asociācijas. Kaspars kopā ar saviem "Essential" kolēģiem Aldee un Roland Privert, ir pielicis roku vēl vienai "dāvaniņai" kompaktdiska formātā - Tasty Soundz singlā "Galactica" iekļauti visu trīs "Essential" rezidentu remiksi.

Par godu jaunā singla prezentācijai, Tasty Soundz būs pārstāvēti kuplā skaitā - RUDice, Laso, Alias, Deros, Franzo Kolms, Gregfull un No Tape spēlēs kluba "White Room".

Savukārt vēl viens Tasty Soundz rezidents - DJ Crash aka Andre Crash, līdzās Kaspar Kondrat un Roland Privert kāps uz "Essential" lielās skatuves.

Nakts īpašā viešņa šoreiz būs daiļā dzimuma pārstāve no Amsterdamas - apburošā, muzikālā un pie dīdžeja galda tehniski nevainojamā Miss Nine, kura kluba "Essential" apmeklētājiem dāvās patiesu prieku un pavasara inspirāciju.

Miss Nine ir labi pazīstama Latvijas kluberiem - viņa klubā "Essential" iesildījusi leģendāro duetu no ASV - Deep Dish, kā arī uzstājusies Baltijas lielākajā vasaras deju mūzikas festivālā "Essential KnockOUT".

"Kwadrat Concept-4" programma:

MAINFLOOR:
Miss Nine (www.miss-nine.com, www.myspace.com/missnine)
Kaspar Kondrat (www.kasparkondrat.com)
Roland Privert (www.rolandprivert.com)
DJ Crash aka Andre Crash (www.myspace.com/djandrecrash)

WHITE ROOM - Tasty Soundz singla "Galactica" prezentācijas ietvaros:  
RUDice ( Chicago House)
Laso ( Soulful House)
Alias (Progressive/Electro House)
Deros (Progressive/Electro House)
Franzo Kolms( Progressive/Tech/Minimal)
Gregfull (Deep-Tech)
No Tape (Deep House)

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV