Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Andris Baltacis ar grupu „Baltie lāči“ uzstāsies Rīgā

Sigita Paula Cepleviča, 07.03.2009. 19:42 | komentāri (3)

Skatītāju iemīļotā latgaliešu grupa „Baltie lāči“ 26.aprīlī plkst. 14.00 un 18.00 pirmo reizi ar savu koncertprogrammu uzstāsies Rīgā, VEF Kultūras pilī.
Andris Baltacis ar grupu „Baltie lāči“ uzstāsies Rīgā

Grupas izveidotājs un līderis Andris Baltacis jau iemēģināja VEF Kultūras pils skatuvi 1.martā, kad uzstājās kā viesis Harija Ozola un Santas Zapackas jubilejas koncertā. Skatītāju atsaucība bija tik liela, ka vienas dziesmas vietā nācās izpildīt četras – gan populāros hitus, gan arī savas jaunākās dziesmas pirmatskaņojumu. Pēc skatītāju ovācijām Harija skatuves partnerei Santai Zapackai nācās tikai cerīgi secināt: „Ja mūs Latgalē mīlētu tā, kā jūs šeit Rīgā…“. Jautāts kā Zilo ezeru zemē klājas tagadējās ekonomiskās krīzes apstākļos, Andris Baltacis optimistiski atbildēja, ka pie viņiem Latgalē , krīzi vēl nejūtot …. varbūt tādēļ, ka neesot beigušās vēl visas iepriekšējās krīzes.

Grupas lielo popularitāti var skaidrot ar grupas līdera Andra Baltača izteiksmīgo vokālu un skatuves šarmu, taču liela nozīme ir grupas repertuāra izvēlē un emocionālajā attieksmē pret publiku.

Koncertā piedalīsies arī grupas draugi un domubiedri – Liene Šomase, Kaspars Antess, Ieva Sutugova, Harijs Ozols, Santa Zapacka, koncertu vadīs Jānis Reinis.

Biļetes uz koncertu var iegādāties Biļešu Paradīze kasēs, VEF Kultūras pilī un internetā adresē www.bilesuparadize.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV