Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Sāc izbaudīt saulaino pavasari „POST CLUB”

Jevgenijs, 09.03.2009. 11:56

Ir pienākušas pirmās saulainās dienas, tāpēc arī „POST CLUB”, Jelgavā, Raiņa 14, piedāvā patiešām pavasarīgi pozitīvus pasākumus martā.
Sāc izbaudīt saulaino pavasari „POST CLUB”

Trešdiena ir ne tikai studentu diena „POST CLUB”, bet arī mazā piektdiena, un Jelgavā to visi labi zina! Tāpēc katru trešdienu sagatavoties nepratīgām brīvdienām palīdzēs DJ Inspire (Post Club). Savukārt ceturtdienās notiks R’n’B vakari ar DJ Alex Soul (Post Club).

Par spīti visiem stereotipiem, ka piektdiena 13. ir melnā piektdiena, „POST CLUB” notiks gaiša, neaizmirstama, ar pozitīvām emocijām piesātinata nakts, kura dresskods būs tikai un vienīgi balts. Aizmirsti par neveiksmēm un izjūti saules siltumu, kuru dāvās DJ Martins Alex (Coyote Fly).

Sestdien, 14.martā, klubā būs dzirdamas tikai Soulfull, Funky House mūzikas pozitīvās vibrācijas, kā arī dažas laimīgas stundas ar projekta FLYINGMICE darbiem. Par šīs spilgtās nakts galveno viesi kļūs DJ Rise (Flyingmice) un DJ Saint (Kazantip Baltic / Post Club). Ieeja tikai ar smaidu.

No 2003.-2008.g. DJ Rise pildīja rezident DJ'a pienākumus „Nautilusā”, kā arī pieņēma līdzdalību kluba pasākumu koncepciju veidošanā, vēlāk sāka piedalīties kluba „Nautilus” radio translāciju veidošanā.
Mūzikas producēšanas process kļuva iespējams, pateicoties viņa sadarbībai ar savu draugu Nick Ustinov, kura zināšanas un energija palīdzeja izveidot projektu ar nosaukumu Flyingmice.
Flyingmice ir deju mūzikas projekts, kas pārsvarā producē spilgtu soulful house mūziku ar fanki ritmiem un vokālu.

Piektdien, 20.martā, klubā spēlēs DJ Nu Freak (Post Club), savukārt 21.martā uzstāsies viesis DJ Raivo no Fashion Club un DJ E. Kovalski no Godvil.

www.djtop.lv/dj/rise/
www.djtop.lv/dj/saint

Sadarbības partneris NDD datortehnika (Akademijas 3).

Informatīvais atbalsts: www.draugiem.lv, www.ind-ex.lv, www.nightlife.lv, www.easyget.lv, www.mikseris.lv, www.my-jelgava.lv, www.boms.lv

Trešdiena, ceturtdiena meitenēm ieeja par brīvu, pārējiem – 1Ls
Piektdiena, sestdiena - 3 Ls

Ieeja no 18 gadu vecuma
Klubā darbojas FACE CONTROL

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV