Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Valmierā notiks grupas „Baltie lāči” koncerts

Līga Tarbuna, 10.03.2009. 11:17 | komentāri (1)

28.martā plkst.19.00 Valmieras Kultūras centrā sāksies grupas „Baltie lāči” koncerts. Kopā ar „Baltajiem lāčiem” kā īpašais viesis uzstāsies LNT šova „Zvaigžņu lietus” uzvarētājs, francūzis Nikolā Roldāns. Koncertprogrammā skanēs grupas populārākās dziesmas „Mātēm”, „Dzimtō volūda”, „Līdz rudenim”, „Tavi vārdi”, kā arī jaunas dziesmas.
Valmierā notiks grupas „Baltie lāči” koncerts

„Kas ir „Baltie lāči”? Tie nav lāču dzimtas plēsīgo zvēru sugas pārstāvji, kas apdzīvo ziemeļu polāros apgabalus un ir lielākie sauszemes plēsēji. Tie ir īpaši sugas brāļi, dziedošie Latgales „Baltie lāči” – Andris Baltacis, Armands Ozoliņš, Konstantīns Dzedzels un Aleksandrs Tamans, kuri jau divus gadus dzied popsīgi roķīgus šlāgerus un pulcina ap sevi arvien lielākus fanu pūļus,” par sevi saka grupas dalībnieki.

Grupu 2006.gadā izveidoja Atis Auzāns kopā ar Andri Baltaci, kuru draugi sauc par balto lāci – tā arī radies grupas nosaukums. „Baltie lāči” šobrīd ir viena no populārākajām šlāgermūzikas grupām Latvijā. Atpazīstamība iegūta ar rūpīgi veidotu repertuāru un emocionālu attieksmi pret publiku. Jau divus gadus „Balto lāču” izpildītās dziesmas ir līderpozīcijās LTV1 raidījumā „Latvijas šlāgeraptauja” tiešraides balsojumos.


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV