Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Salacgrīvā gaidāms kārtējais "Your Music Is Killing Me"

Andris Ratnieks, 10.03.2009. 11:36 | komentāri (1)

Sestdien, 14. martā, Salacgrīvas kultūras namā  "Black & Yellow Label" piedāvā pasākumu sēriju "Your Music Is Killing Me", starts plkst. 22.00.
Salacgrīvā gaidāms kārtējais "Your Music Is Killing Me"

Salacgrīva - vai atceramies pagājušā gada 12. aprīli? Tā bija diena, pēc kuras apmēram 200 Salacgrīvas ballīšu mīlētājus izsludināja par bezvēsts pazudušiem - pēdējo reizi tie tika redzēti neikdienišķā pasākumā - "Your Music Is Killing Me" (Tava mūzika mani nogalina!).

Atkal par YMIKM nogalinošāko un slepkavnieciskāko viesi kļuvis PLASTIC /Sugerfree, Plastic Musique/, viņš arī Jūrmalas Seaside Lounge nakts kluba rezidentdīdžejs. Jau vairākkārt jūrmalnieku elektroniskās mūzikas cienītāju pūlim viņš licis iesaukties dēļ sevis iecienītās electro un tech house selekcijas. Plastic dēvē arī par vienu no Jūrmalas naktsdzīves līderiem. Šī gada laikā viņš aizvadījis veiksmīgus pasākumus gan Latvijā, gan ārpus robežām. Rezidē arī radiošovā SUGERFREE MUSIC SHOW, kas katru trešdienu klausāms NSB Radio viļņos (www.nsbradio.co.uk). Producents - lielākā relīze pagaidām "Just Waiting", kas pašlaik ir iemantojusi Kurzemes radio jaunumu topa augšējo galu un cīnās par iekļūšanu lielajā topā. Šajā ballītē arī notiks viņa jaunās relīzes prezentācija "Hide N Seek", kas jau tagad iemantojusi pozitīvas atsauksmes no sava amata profesionāļiem.
Seko līdzi jaunumiem http://plastic.draugiem.lv/ un www.myspace.com/theplasticdj

Sildīšanai esam pieaicinājuši no pašas Dublinas ar nogalinošu talantu apveltīto DJ un producentu - MATTHEW NAGLE aka DR. ANDS /Black & Yellow Label, Full Tiltin, Plastic Musique/ - iesildīšana no plkst. 22:00 - 23:30. Izpētīt viņa dosjē vari - www.myspace.com/andsgonewild.

Pēc viņa uz skatuves kāpj viens no mūsu sērijas pieredzējušakajiem killeriem – FRITZ /Black & Yellow Label/, konkrētāk,izsmalcinātu sērijveida killeru, kurš slepkavos ar harmoniju un melodiju no plkst. 23:30 - 01:00.

Karstakajā brīdī - plkst. 1:00 pieslēdzas jau sākumā pieminētais PLASTIC. Viņš ir viens nīstākajiem un meklētākajiem killeriem CSI izmeklētāju aprindās. Viņa killingošanas rokraksts jeb profils ir enerģisks, harmonisks un bieži tajā visā iepin arī vecās skolas (old school) elementus. CSI eksperti prognozē - tieši plkst. 02:30 PLASTIC varētu ļoti klusi pazust un bez pēdām...

Tiešs kā pulkstenis ir mūsu nākamais slepkava OIZOMAN /Partypeople/, viņa īpatnība - novākšana ar intrigu, viltīgi un nežēlojot arī savus amata kolēģus. Viņa killera profils: tehnisks (TechHouse) un minimāls (Minimal).

Nāc atpūties izjustas un nogalinošanas mūzikas atmosfērā! Neaizmirsti pasaukt draudzenes un draugus, lai būtu kāds kas piesedz muguru...

Ieeja: 3Ls, no 18 gadu vecuma.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV