Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupa „Labvēlīgais tips” pavasarī plāno koncertsēriju pa Latviju

Inita Zīmele, 10.03.2009. 16:18

Aprīlis ir viens jokains mēnesis. Tas sākas ar 1. datumu, kā jau visi gada mēneši, bet 1. aprīlis ir īpašs ar Joku dienu (starp citu, tās aizsākumi meklējami Francijā). Tā teikt – kā mēnesi iesāksi, tā pavadīsi. Taču grupai „Labvēlīgais tips” 1. aprīlis ir ļoti īpašs datums, jo vairums tās gara darbu mūzikas albumu formātā ir iznākuši tieši šajā datumā.
Grupa „Labvēlīgais tips” pavasarī plāno koncertsēriju pa Latviju

Varbūt nejauši, varbūt apzināti, tomēr fakts, ka tieši joku mēnesī „Labvēlīgais tips” uzsāks nelielu koncersēriju, izklaidējot un priecējot publiku Kurzemē, Vidzemē un Zemgalē:
   
4. aprīlī – Mālpils Kultūras namā (balle);
17. aprīlī – Kuldīgas Kultūras centrā;
18. aprīlī – Valmieras Kultūras centrā;
25. aprīlī – Jelgavas Kultūras namā;
1. maijā – Krustpils Kultūras namā (Jēkabpilī);
2. maijā – Kazdangas Kultūras centrā.
   
Jēkabpils koncerts būs zīmīgs arī pašam Krustpils Kultūras namam, jo tas būs pēdējais publiskais pasākums tajā pirms rekonstrukcijas uzsākšanas. Noskaņas radīšanai skatītāji lūgti ierasties paštaisītās no avīzes izlocītās krāsotāju cepurītēs.

Koncerti būs divās daļās, to sākums – 19.00, bet precīza programma pagaidām vēl netiek atklāta. Jāpiebilst, ka katra grupas uzstāšanās tiek pārvērsta par savdabīgu šovu uz skatuves, kurā iesaistās ne tikai mākslinieki, bet nereti arī skatītāji. Protams, neizpaliek arī joki. Ikgadējie koncertšovi Rīgā vienmēr tiek izpārdoti jau labu laiku iepriekš, tādēļ biļetes jāiegādājas laicīgi, jo vietu skaits ir ierobežots.

Biļetes uz koncertiem nopērkamas „Biļešu Paradīze” kasēs (elektroniski www.bilesuparadize.lv) vai pasākuma norises vietās. Cena sākot no Ls 5.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV