Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Grupas "Soulfly" koncerts Rīgā jau nākošajā nedēļā

Inese Saulāja, 11.03.2009. 09:37 | komentāri (1)

19. martā ”Sapņu Fabrikā” koncertu sniegs smagā metāla grupa „Soulfy“, kuru pēc aiziešanas no leģendārās grupas „Sepultura“ nodibināja tās solists Makss Kavalera, atgādina koncertaģentūra “FBI”.
Grupas "Soulfly" koncerts Rīgā jau nākošajā nedēļā

“Soulfly” ar harizmātisko brazīliešu izcelsmes solistu Rīgā ieradīsies savas Eiropas tūres ietvaros ar jaunā albuma “Conquer” materiālu. Grupas Eiropas tūre sākās šī gada janvārī un turpināsies līdz marta beigām.

Ieskatoties grupas „Soulfly“ līdz šim jau nospēlēto Eiropas koncertu dziesmu sarakstos paredzams, ka arī Rīgas koncertā grupa izpildīs ne vien savas, bet arī Makss Kavalera iepriekšējās, leģendārās grupas „Sepultura“ dziesmas un iespējams arī citas kaverversijas, kā, piemēram, „Metallica“ „Creeping Death“. Iespējams īpašs iepriecinājums būs daudziem „Sepultura” faniem, jo paredzams, ka  tiks izpildīta arī “Roots Blody Roots”, kas kā „piedeva“ ir izskanējusi jau  notikušajos šovos citās Eiropas pilsētās.

Pirms uz skatuves kāps “Soulfly” būs iespējams redzēt divas pavadošās grupas, viena no tām bus “Incite”. Lai gan grupa radās 2004. gadā, viņi no nelielas Amerikas pilsētas spējuši neilgā laikā  pierādīt savu muzikālo spēku un īpašo dzīvīgumu uz skatuves, tādējādi izpelnoties daudzu citu smagā metāla mūziķu un cienītāju atzinību.

Mūzikas, it īpaši tās smagā žanra, lietpratējs Gustavs Terzens šo koncertu uzskata par “Must go!” (“Noteikti jāapmeklē!”).

Biļetes uz grupas “Soulfly” koncertu Rīgā iespējams iegādāties  visās “Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv.

Vairāk informācijas par grupas vēsturi atrodama grupas oficiālajās interneta mājas lapās:
www.soulflyweb.com
www.myspace.com/soulfly
www.roadrunnerrecords.co.uk/artist/Soulfly

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV