Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Inženieris pēc izglītības un dziedātājs pēc pārliecības jeb Gruzīns, kas spēj aizkustināt ne pa jokam

Inna Pacjuka, 12.03.2009. 12:33 | komentāri (2)

11. martā daudzfunkcionālajā hallē „Arēna Rīga” uzstājās viens no šobrīd slavenākajiem Krievijas estrādes dziedātājiem – Valērijs Meladze. Cilvēks ar lielo sirdi, skaisto balsi, cienījamām vērtībām un lielisko humora izjūtu...
Inženieris pēc izglītības un dziedātājs pēc pārliecības jeb Gruzīns, kas spēj aizkustināt ne pa jokam

Galerijas:

Patiesībā neilgi pirms pasākuma es plānoju citādāku nosaukumu šim rakstam.  Tomēr, saprotot, ka mani vienaudži un it īpaši jaunāki cilvēki maz ko zina par šo izpildītāju, es nolēmu runāt auditorijai saprotamā valodā un izdomāju kaut ko savādāku, proti:

Lennijs Krevics manai mammai (vai ko tādu) - visatbilstošākais, lai cienājamais LMK un MTV skatītājs saprastu, par ko ir runa un kādas asociācijas jauno cilvēku prātos rada šis izskatīgais gruzīnu vīrietis viņa labākos gados.

Ziniet, mīlīši, izrādās, ka arī šādi salīdzinājumi nemaz nav vajadzīgi!

Valērijs Meladze ir mākslinieks, kurš ar savām dziesmām un izpildījuma veidu, savu šarmu un pievilcīgumu spēj aizkustināt pat visdziļākās dvēseles stīgas. Viņš ir jādzird, viņš ir jāredz...

Godīgi sakot, pirmo trīs dziesmu laikā man personīgi gribējās nosist skaņu operatorus par visiem tiem brīnumiem ar trokšņainiem basiem, kas apraka izpildītāja balsi. Tomēr tas nesabojāja kopējo noskaņojumu un visas pozitīvas emocijas no koncerta kopumā.

Par spīti visām popkultūrā esošajām tendencēm Valērija Meladzes dziesmas paliek iemīļotas un atpazīstamas. Un ko vēl lai teiktu, ja no paša pirmā akorda visi skatītāji – krievi un latvieši, dažāda vecuma un dzimuma cilvēku pilna zāle – dziedāja Valērijam līdzi!

Savukārt dziesma “Okeāns un trīs upes”, ko Meladze savulaik dziedāja kopā ar grupu “VIA GRA”, savāca uz vienas skatuves veselas 35 Valērija pielūdzējas, kuras ļoti enerģiski un aktīvi izmantoja zvaigžņu meiteņu prombūtnes momentu. Jā, dzīvajai mūzikai un Valērija talantam tiešām ir spēks.

Citiem vārdiem sakot, ja Tev, mīļo lasītāj, kādreiz būs iespēja pašam noklausīties Valērija Meladze dziesmas dzīvē vai ierakstos vai pat apmeklēt viņa koncertu, lūdzu, nelaid garām šo jauku iespēju ielādēt savā sirdī prieku, skaistumu un labsirdību!

Mazs P.S. tiem, kas apmeklēja arī šo koncertu:
Un tomēr blondīne ar saksofonu – tas ir seksīgi!..

Foto: Kristīne Šumska

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV