Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Valmierā notiks Olgas Rajeckas un Lielvārdes violetā kora papildkoncerts

Līga Tarbuna, 13.03.2009. 16:11 | komentāri (1)

4.aprīlī plkst.15.00 Valmieras Kultūras centrā sāksies TV3 šova „Koru kari” finālistu Olgas Rajeckas un Lielvārdes violetā kora papildkoncerts.
Valmierā notiks Olgas Rajeckas un Lielvārdes violetā kora papildkoncerts

Koncertā piedalīsies arī kora vokālais vadītājs Artūrs Mangulis, grupa „Trīs vaļi” un kora horeogrāfe Linda Mangule. Koncertprogrammā skanēs gan „Koru karos” izpildītās dziesmas, labi zināmas dziesmas no Olgas Rajeckas repertuāra, gan arī jauni, vēl neredzēti priekšnesumi kora dalībnieku izpildījumā.

Lielvārdes violetais koris tika izveidots 2008.gada vasarā, lai piedalītos TV3 veidotajā šovā „Koru kari”. Koris Olgas Rajeckas vadībā nokļuva šova finālā, iegūstot otro vietu. Pēc „Koru kariem” Lielvārdes violetais koris uzsācis plašu koncerttūri, pulcējot kopā savus līdzjutējus un atbalstītājus.

Biļetes iepriekšpārdošanā var iegādāties Valmieras Kultūras centra kasē, tālrunis: 64207207. Ieejas maksa: Ls 3,- līdz Ls 5,-.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV