Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Šonedēļ „Weekend Crime” speciālizlaidums kopā ar Kseniu Kamikazi

Mārtiņš Fridrihsons, 16.03.2009. 11:59

Sniegs pamazām kūst un katru diena kļūst arvien retāk sastopams apkārtējā vidē, tās ir pirmās pazīmes, ka ziemai ir beigas. Ir sācies pavasaris, sirdī mostas gaišs saviļņojums, saule silda un žilbina cilvēku smaidus un prātus. Jaukais laiks, mudina daudzus cilvēkus uz labiem darbiem, bet mēs labi zinām, ka ir cilvēki, kuriem ierastā kārtība īsti pie sirds neiet. Tie ir mūsu „nedēļas nogales noziedznieki”, kurus esam gatavi sveikt ar pavasara iestāšanos un piedāvāt ceturto „Weekend Crime” sērijas speciālizlaidumu kopā ar Kseniu Kamikazi (Intelligent Beats, Platz für Tanz).
Šonedēļ „Weekend Crime” speciālizlaidums kopā ar Kseniu Kamikazi

Ksenia Kamikaza ir viena no nedaudzajām daiļā dzimumam pārstāvēm, kas ir ieņēmusi DJ lomu Latvijas klubu kultūrā. No 2003. gada Ksenia vada raidījumu „Intelligent Beats”, kā arī piedalās leibla Platz für Tanz pasākumu organizēšanā. Intelligent Beats ir elektroniskais čilauts, nesasprindzināts, sildošs, kurš rada vēlmi atslābināties un pasapņot, katru svētdienas vakaru Capital FM radio viļņos.

Ksenia Kamikaza savos setos spēlē dažādu virzienu mūziku - gan eksperimentālo elektroniku, gan minimal techno un house, gan klasisko un moderno džezu, bet vienmēr viņa cenšas pasniegt klausītājiem visskaistākās, melodiskākās vai netriviālākās kompozīcijas.

Par to, lai šis vakars paliktu atmiņās vēl ilgi pēc pasākuma norises, rūpēsies arī Discoteq TV radošais kolektīvs. Nāc uz pasākumu šonedēļ, sagatavo sava nozieguma stāstu vai savu šī pavasara sveicienu, piedalies intervijās un nokļūsti Discoteq TV veidotajā sižetā.

Šonedēļ sērijas speciālizlaidums:

Dj seti no Zzip, Ksenia Kamikaza un HiPp
Intervijas ar Discoteq TV un Afro-Lindiņu
„Criminal” foto sesijas
Jauni profili uz „meklētāko noziedznieku” informācijas stenda
Bezmaksas ieeja ar Face Control

Šonedēļ šovā Wanted Online:

Iesākam nedēļas nogali jau ceturtdienā pulksten 20:00, šonedēļ nakts dzīves portālā www.nightlife.lv 2h stundas piesātinātas ar svaigāko un izmeklētāko house mūziku kopā ar Dj Hipp un Andrey Emelyanov

- Šoreiz rubrikā ražots Latvijā – Tasty Sounds Vs. Aldee
- Atklājam balsošanu par nākamā mēneša mākslinieku
- Weekend Crime special ar Ksenia Kamikaza un Finlandia Happy hour
- Iespēja savā īpašumā iegūt Essential kluba karti!
- Piedalies raidījuma veidošana – rubrika Tavs Wanted Online
- Iesildoties Weekend Crime special – Ksenia Kamikaza guest mix

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV