Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Zaļās 4dienas” otrais pasākums ar dziesminieka El Mars koncertu

Inese, 16.03.2009. 13:45 | komentāri (1)

Nākošnedēļ, 26. martā, 21:00 kinoteātrī K-Suns ar dziesminieka El Mars koncertu turpinās iepriekšējā mēnesī aizsāktais pasākums „Zaļā 4diena”.
„Zaļās 4dienas” otrais pasākums ar dziesminieka El Mars koncertu

Atgādinām, ka „Zaļā 4diena” ir pasākumu cikls, kas reizi mēnesī apvienos muzikālu baudījumu ar vēstījumu par dzīvās dabas sargāšanu un lološanu, par kompromisu ikdienas rutīnā starp dabu un civilizāciju.

Nākamās nedēļas 26. marta koncertā piedalīsies dziesminieks El Mars, kurš tikai nesen parādīja sevi plašākai auditorijai. Pagājuša gadā tika izdots debijas albums „Bare Love to Bare Soul”, bet šobrīd dziesma „Montain River Calls Me Home” atrodas Radio SWH topa 3. vietā! El Mars ir skatuves vārds puisim no dziļiem Vidzemes mežiem, kurš uzauga lāču, vilku, mežonīgo raganu un burvju sabiedrībā. Dziņa pēc laimes viņu ir triekusi zemē un cēlusi debesīs, līdz, eksistenciālu jautājumu nomocīts, viņš devās sevis meklējumos. Saticis citas līdzīgas būtnes, viņš apstājās veikt dažus pierakstus.

El Mars par ikdienu, dabu un „zaļu” dzīves stilu: „Saudzējot vidi mēs saudzējam sevi. Tas ir ļoti pakārtoti. Esmu saticis cilvēkus, kas patiesi dzīvo "zaļi" un es nedzīvoju ne tuvu viņu standartiem. Vēl tikai mācos un apbrīnoju tos, kuri "zaļu" dzīvi ir spējuši tik ļoti integrēt savā ikdienā. Lai vai kā, es pie tā cenšos piedomāt. Ieklausīties vairāk ne tikai dabā, bet apkārtējos cilvēkos,  notikumos,  ir visai lietderīgi. Dabā viss notiek cikliski, mainās  gadalaiki, plaukst ziedi. Laikapstākļi mainās pat vienas dienas  garumā un  neizbēgami mēs esam pakļauti cikliskam dienas un nakts  ritmam. Tāpat arī mēs dzīvē esam pakļauti noteiktam ciklam  interpretāciju atstājot mūsu zināšanu ziņā. Lai mācītos no dabas ir  jārosina sava iztēle un analizēšanas spējas. Es domāju, ka cilvēks  noteikti varētu kaut ko mainīt uz labu, ja ieklausītos dabā - arī sevī.”

”Visi mani priekšnesumi ir īpaši, jo tie ir kādu cilvēku rīkoti un es  lamīgā kārtā esmu uzaicināts spēlēt. El Mars uzstāsies ar draugiem ”Un  Iverss” un jums visiem būs iespēja piedalīties kosmiski dabiskajā  piedzīvojumā, pēc kura jums vairs nebūs šaubu, kas ir zaļš. Kā saka  viens dabisks cilvēks - ieklausies dabā, tā mostas! ” par koncertu K-Sunī apcerīgi stāsta El Mars.

Koncertsērija sākās ar grupas „The Mundane“ uzstāšanos 26. februārī „K.Suns.“ Turpmākie pasākumi - 26. martā ar mūziķi El Mars, un 9. aprīlī, kas iekrīt Zaļajā ceturtdienā pēc baznīcas kalendāra, koncertu sniegs Anete. (Ieejas maksa – 3.50 Ls). Biļetes nopērkamas bezrindas.lv un kinoteātra K-Suns kasē.

“Zaļās 4dienas” draugi ir Pasaules Dabas Fonds, Mammadaba un Zaļais Punkts.

Vairāk par El Mars: www.myspace.com/elmarsmusic

Video El Mars ”Montain River Calls Me Home” http://www.youtube.com/watch?v=Nc66A2NZBc8

Zaļa 4diena Myspace: www.myspace.com/zalja4diena

Zaļa 4diena draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=58272

Foto: Zaiga Kediņa

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV