Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Lizuma kultūras namā notiks elektroniskās deju mūzikas pasākums “Sound Marathon”

Marex Dainis aka [Ex] da Bass, 16.03.2009. 13:54 | komentāri (1)

Laikā, kad mūsu sirdīs jūtamas pavasara vēsmas un dabā notiek pozitīvas pārmaiņas, arī ballīšu organizatori nesnauž un turpina iepriecināt savus draugus, paziņas un vienkārši jaukus cilvēkus ar interesantiem projektiem. 21.marta vakarā tāds ir gaidāms Lizuma Kultūras centrā, kur notiks divpadsmit stundu ilgs elektroniskās deju mūzikas pasākums  “Sound Marathon”.
Lizuma kultūras namā notiks elektroniskās deju mūzikas pasākums “Sound Marathon”

Šajā sezonas noslēdzošajā ballītē pozitīvas emocijas un labu atpūtu piedāvās Gulbenes puses iespējams populārākie dīdžeji – BumbleBeat, Dzintars, Zint!s, Martin un S.A.N. kā arī kāda pēdējā laikā masu medijos labi pamanāma un daudz aprunāta persona -  ILLEGAL DJ TEAM RIGA līderis un radio šova Party Service veidotājs – [Ex] da Bass, jā, jā, tas pats, kuram pavisam nesen sadarbībā ar dziedātāju no Anglijas Ian Brearley klajā nāca singls "Riga Nights!". Tā būs ļoti īpaša uzstāšanās vienmēr tik atsaucīgajiem šī reģiona tusētājiem.

Par video projekcijām gādās viens no ILLEGAL DJ TEAM RIGA vīdžejiem – Kosmoss.

Pasākuma norises laiks – no plkst.19.00 līdz 07.00.

Darbosies arī kafejnīca Pa Ceļam!

Ieejas biļetes cena draudzīga – tikai Ls 3.

Atbalsta: SIA Baltais Ronis un kafejnīca Pa Ceļam.

Informē: EHR Party Service, Progressive FM un nightlife.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV