Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Disco Philosophie” pāceļas uz klubu „Essential”

Viktors Bukults, 17.03.2009. 22:21

Pēc trīs gadu pastāvēšanas klubā „Nautilus” populārā pasākumu sērija „Disco Philosophie” maina mājvietu, lai jau piektdien, 27. martā aizvadītu savu pirmo 2009. gada sesiju jaunajā mājvietā -klubā „Essential”.  Pirmajā Disco Philosophie uzstāsies viens no šodienas Latvijas deju kustības redzamākajiem personāžiem – Electricano, informē kompānija “Disco Records” un klubs ”Essential”.
„Disco Philosophie” pāceļas uz klubu „Essential”

"Disco Philosophie" iniciators "Disco Records" priecājas par veiksmīgo ideju šogad turpināt šo muzikālo pasākumu klubā Essential. Bija laiks pārnest Disco Philosophie uz lielāku deju zāli, apgūt augstāku tehnisko kvalitāti, iepazīstināt ar pasākumu jaunu publiku un dot iespēju pasākumu sērijā uzstāties arī vietējiem māksliniekiem, atzīst Disco Records pārstāvji.

"Disco Philosophie" līdzšinējos pasākumos kopš 2005. gada ir piedalījušies virkne starptautisku dīdžeju un mūziķu, kuru vidū Pablo Ceballos, Gene Farris, Gina J, Paul Jackson, Tania Von Pear, Kos, Olli S, Scarlett Etienne, Oliver Macgregor, Mike Viera, Enzo, Omid 16b un Nic Fanciulli. Pienākusi kārta galveno viesu vidū redzēt arī Latvijas pārstāvi.

Vēl 2000.gadu sākumposmā Electricano (toreiz zev segvārda Dj Fly) bija viens no jaunās paaudzes ražīgākajiem producentiem ar viezrezidencēm populārākajos klubos. Viņa pirmais izrāviens starptautiskajā apritē notika 2006. gadā ar singlu ”Harmony of Soul”, kā rezultātā  tas tika izdots uz Desyn Masiello leibla „Alternative Route Recordings". Liels panākums bija Electricano – Harmony of Soul pirmā vietā vienā no pašiem respektablākajiem deju čārtiem Lielbritānijā –Balance Record Pool www.balancerecordpool.com „Harmony of Soul" vēlāk sasniedz pirmo vietu „Hottracks by Pete Tong" un tika izmantota kā fona dziesma SKY TV SPORTS 2006-2007 futbola sezonā.

Lielā rezonanse Baltijas mērogā pie Electricano atnāca 2007 gadā, kad viņš tika uzaicināts atklāt visu laiku lielāko pasākumā baltijas vēsturē – pasaulslaveno Sensation White 2007 Rīgā! (www.sensation-white.lv). Speciāli Sensation White setam tika izveidots remiks uz Latvijas grupas No.1 Brainstorm jeb Prātā Vētras dziesmu „Online". Remiks kļuva par pilnvērtīgu 2007 gada hitu arī Latvijas radiostacijās.

Šobrī Electricano var droši dēvēt par Latvijas produktīvāko producentu. Viņa diskogrāfija to netieši apliecina.  Nupat “Discoteq” rīkotajā Wanted Online februāra mēneša aptaujā ELECTRICANO tika atzīts par mēneša mākslinieku.

Kā warm up dj Electricano iesildīs John Dawn, kurš vairākkārt ir izklaidējis Essential kluba publiku ”after hour” stundās, un ir pazīstams kā dj apvienības ‘Magnetic Beats’ dibinātājs.

Līdzšinējās “Disco Philosophie” klubu pārtijas klubā Nautilus no 2005 līdz 2008. gadam ir pulcējušas vairāk kā 10 tūkstošus apmeklētāju. Paralēli pasākumu sērijai tika veiktas arī fotosesijas, kurās modeļu lomās iejutās Disco Philosophie  viesu vidū pabijušie dīdžeji. Fotosērijas galvenais pamatkoncepts ir pasaules atzītu dīdžeju transformēšana Rīgas pilsētas vidē.  Plašākai auditorijai fotogrāfijas tiks demonstrētas vienkopus “Disco Philosopphie” gada kalendāra sērijas ietvaros tuvākajā nākotnē.

Papildus info: www.essential.lv  un www.discorecords.lv

www.electricano.net
www.myspace.com/electricano
www.myspace.com/electricanorecordings
www.protonradio.com/bio.php?id=4000
www.djtop.lv/dj/electricano

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV