Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Jau rītvakar Rīgā koncertēs Makss Kavalera ar "Soulfly"

Inese Saulāja, 18.03.2009. 08:57 | komentāri (1)

Koncertaģentūra “FBI” atgādina: jau rītvakar, 19. martā, “Sapņu fabrikā” būs redzams smagās mūzikas flagmanis – grupa “Soulfly” ar tās harizmātisko līderi Maksu Kavaleru (Max Cavalera) priekšgalā.
Jau rītvakar Rīgā koncertēs Makss Kavalera ar "Soulfly"

“Soulfly” atrodas vērienīgā Eiropas tūrē jau kopš janvāra, koncertējot teju katru dienu citā pilsētā. Koncerts Rīgā būs viens no grupas tūres noslēdzošajiem priekšnesumiem. Pēc koncerta Latvijā grupa koncertēs vēl tikai nedēļu, pēdējo turnejas koncertu sniedzot marta beigās Dānijā.

Pirms grupas “Soulfly” uz skatuves kāps jaunā un daudzsološā ASV smagā metāla grupa – “Incite”. Lai gan “Incite” radās 2004. gadā un nāk no nelielas pilsētas, tā spējusi īsā laikā pierādīt savu muzikālo spēku un dzīvīgumu uz skatuves, tādējādi izpelnoties daudzu citu smagās mūzikas pārstāvju un šī žanra cienītāju atzinību.

Populārajā video vietnē “YouTube” iespējams noskatīties nelielu interviju ar Marku Rizo (Mark Rizzo), grupas Soulfly ģitāristu. Rizo intervijā runā par grupu, par “Soulfly” jaunāko studijas albumu “Conquer” un par koncertiem Eiropā. Video iespējams apskatīt sekojot šai saitei: http://www.youtube.com/watch?v=XigbjUdAbCQ.

Ieskatoties grupas “Soulfly” Eiropas tūres iepriekšējo koncertu dziesmu sarakstos, paredzams, ka arī Rīgas koncertā grupa izpildīs ne vien savas, bet arī Maksa Kavaleras iepriekšējās grupas, leģendārās apvienības “Sepultura” dziesmas un, iespējams, arī citu grupu kaverversijas, kā piemēram, grupas “Metallica” dziesmu “Creeping Death”. Īpašs iepriecinājums varētu būt “Sepultura” faniem, jo paredzams, ka tiks izpildīta arī “Roots”, kas kā “piedeva” ir izskanējusi jau notikušajos šovos citās Eiropas pilsētās.

Biļetes uz grupas “Soulfly” koncertu Rīgā joprojām pieejamas “Biļešu servisa” kasēs un internetā www.bilesuserviss.lv. Biļetes cena ir 20 Ls.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV