Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Viļņā gaidāms īpašs pavasara atklāšanas pasākums ”Convertus Spring”

Viktors Bukults, 19.03.2009. 12:30

Līdz ar siltā pavasara iestāšanos piektdien, 10. aprīlī, "Convertus Music“ aicina Lietuvas deju mūzikas cienītājus uz  deju mūzikas pavasara atklāšanu - “Convertus Spring“. Ar vislabāko mūziku nakts garumā pirmo reizi Lietuvā uzstāsies deju hīta "Swing 2 Harmony", autors Nikola Gala.
Viļņā gaidāms īpašs pavasara atklāšanas pasākums ”Convertus Spring”

Piektdienas, 10 aprīļa, naktī harmonijas izstarotas mūziku pavadījumā mums būs iespēja izbaudīt nakts dzīvi, izklaides centrā "Forum Palace", kurā atrodas nakts klubs Balsas.lt. (bijušais Galaxy) "

Nikola Gala producē mūziku jau pēdējos 10 gadus, lielu rezonansi mūzikas kontekstā viņa vārds izraisīja 2004-2005 gadu mijā, kad ar grupu "Perasma" tika izdots skaņdarbs "Swing 2 Harmony", kurš kļuva par deju grīdu hītu visā pasaulē. Tajā pašā laikā Nikola Gala ir labi zināms pēc darbiem, kas ir atraduši savu vietu lielās deju mūzikas izdevniecībās - Deep Records, Patiesā, Fokused, Renaissance un Audio Therapy. Nikola mūzikas atpazīstamības zīme jeb tā saucamais “trademark“ ir melodija, kura atrodama viņa skaņdarbos dažādās kombinācijas. Dažāda veida elektronisko mūziku - Elektro, Tech.-House vai Progressive trance apvieno viens - dvēsele.

Nakts kluba "Balsas.lt jumts, tiks vizualizēts visu četru gadalaiku sezonās: LED ekrāni, labākais Lietuvas "VJ", lāzerperformances... Deju zāle tiks transformēta par vienu lielu istaba siltās pavasara krāsās, īpaši šim pasākumam organizatori instalēs varavīksnes krāsu lāzeri. Šis pasākums būs sarūgtinājums visiem ziemas mīļotājiem.

“Mūsu mērķis, laimīgi cilvēki smaids un sejas. Neaprakstāma sajūta. Tā neļauj mums apstāties pat saistībā ar izsmalcinātu tehnoloģiju klātbūtni deju zālē. Un tas tiks darīts nākamajā pasākumā ... informē "Convertus Music" producents - Ovidius Nesteckis.

Biļetes iepriekšpardošanā Latvijā uz “Convertus Spring“ var iegādāties visās biļešu servisa kasēs, kā arī internetā: www.bilesuserviss.lv  Biļešu cenas sākot no 9 Ls. VIP biļešu cenas sākot no 26,50 Ls.

www.convertusmusic.lt
www.myspace.com/convertusmusic 
www.myspace.com/nikolagala

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV