Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„IVA”, „Jorspeis”, „Xenos” un „Man-hu” aicina uz pavasara labdarības koncertu

LMA Studentu klubs, 19.03.2009. 16:15

Mūzikas akadēmijas Studentu klubs kopā ar grupām „IVA”, „Man-hu”, „Jorspeis” un „Xenos” sestdien, 21. martā, no plkst. 21:00 aicina uz pasākumu, kura ieņēmumi, saskaņā ar jau vairākus gadus koptu tradīciju, tiks izmantoti kādam prātīgam mērķim. Šogad Tukuma pirmskolas speciālās izglītības iestādes (bērnudārza) „Taurenītis” audzēkņiem būs iespēja mērot ceļu uz Rīgu, lai noskatītos jauno latviešu spēlfilmu „Mazie laupītāji”.
„IVA”, „Jorspeis”, „Xenos” un „Man-hu” aicina uz pavasara labdarības koncertu

Arī grupām ir daudz kā jauna, ko pavēstīt saviem klausītājiem. Grupa „Jorspeis” tikko laidusi klajā savu jaunāko, pēc skaita trešo singlu ar nosaukumu „Sākums”, kas jau dzirdams radio viļņos. Šajā pasākumā Jorspeis uzstāsies kā pirmie un kāps uz skatuves jau ap 22:00.

Arī „Xenos” pavisam nesen laiduši pasaulē jaunu singlu „Vai tu zini, kas ir mīlestība?”, turklāt Latvijas Mūzikas kanālā un citviet jau novērtējama arī dziesmas videoversija. „Xenos” šajā vakarā dzirdēsim kā otros.
   
Grupa „IVA” – trešie koncerta dalībnieki pēdējā pusgada laikā bijuši ierauti veselā notikumu virpulī – uzvara radioraidījuma „Priekšnams” topā un nokļūšana radio SWH lielajā apritē, lieliska video radīšana, vairāki jauki koncerti un visbeidzot dalība festivālā "Transeuropeenes", kas no 16. līdz 21. martam norisinās Francijas ziemeļu pilsētā Ruānā, netālu no Parīzes.
   
Latviešu topošie „Dawe Matthews Band” jeb grupa „Man-hu” noslēgs pirmo pavasara koncertu. „Man-hu” uz īsu brīdi iegriezušies Latvijā no savas pašreizējās mājvietas Amsterdamas, tikko nodevuši klausītāju vērtējumam singlu „All Over” un steidz iepriecināt savus fanus ar uzstāšanos.

Ieeja klubā no plkst. 21:00, ieejas maksas studentiem Ls 2,00, ne-studentiem Ls 3,00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV