Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Saldū notiks „Friday No Doubt” kopā ar Robertu Gobziņu

Mihails Cogla, 20.03.2009. 07:45 | komentāri (1)

3.aprīlī restorānā "Ciecere", Saldū, Rīgas ielā 8, pirmo un ne pēdējo reizi viesosies Latvijā un eiropā daudzpazīstamais mākslinieks, pirmais latviešu repotājs un lenšu skrāpētājs Roberts Gobziņš.
Saldū notiks „Friday No Doubt” kopā ar Robertu Gobziņu

R. Gobziņa muzikālā daiļrade apkopota daudzos un dažādos mūzikas ierakstos un tikusi izplatīta jau no 1982.gada. Sākumā gan nelegāli, jo, kā zināms, R.Gobziņa sacerējumi līdz ar grupas "Dzeltenie Pastnieki" dziesmām bijuši aizliegto skaitā. Astoņdesmito gadu beigās un deviņdesmito sākumā sekoja muzikālā darbība Vāczemē , kad tapa tādas kompozīcijas kā "Aka", "Par meiteni no Slokas" un citas. Tālāk R. Gobziņa gaitas turpinājušās jau brīvā Latvijā - 1993.gadā iznāk albums "Dzejoļi un dziesmas", gadu vēlāk - "Sienāži", tad - "Man saujā benzīns". Kā atpūta dvēselei pirms jaunā darba cēliena R.Gobziņam šķitis darbs pie albuma "Dzidriņas megasistēmas". Varētu uzskaitīt virkni populāru R. Gobziņa kompozīciju, ieskaitot "Bezcerīgā dziesma" (tautā labāk pazīstama, kā "Skrēju, skrēju, nokavēju...") un vēlāk aktuālās - dziesma par latīņu maizniekiem, kas vēršas pret narkomāniem, "Es ist Herbst", "Makarena" un daudzas citas.

FRIDAY NO DOUBT pasākuma LINE-UP
rīdzinieks ARNO (dub, old&nu reggae,raggacore)
saldenieki:
M-ARTHUR (Avant-Garde Electronic, Intelligent Rock)
Klapis (power kick, dnb)
Murex (Progressive house)
pSynod (sound)
HIP-HOP R'N'B

PEACE, LOVE&FLOWERS atmosfēra!

ieeja Ls3

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV