Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„ROCK’N”RIGA” otrajā Garāžas duelī pārliecinošu uzvaru gūst „Laime Pilnīga”

Gustavs Terzens, 23.03.2009. 12:40 | komentāri (1)

Piektdien, 20.martā, „R’N’R” norisinajās kārtējais Garāžas duelis, kurā grupas publikas simpātijas cenšas iekarot, spēlējot leģendāru  rokgrupu  koverversijas.
„ROCK’N”RIGA” otrajā Garāžas duelī pārliecinošu uzvaru gūst „Laime Pilnīga”

Šoreiz sacentās grupas „Intense” un „Laime Pilnīga”. Dueli uzsāka „Intense” ar „Black Sabbath” grāvēju „Paranoid”, savukārt „Laime Pilnīga” pretī lika kolosālu aranžiju „Kiss” hītam „I Was Made For Loving...” un nešaubīgi uzvarēja pirmajā raundā. Otrs raunds tika atvēlēts balādēm, un „Intense” uzstājās ar „Metallica” „The Unforgiven”, savukārt „Laime Pilnīga” pretim lika Ozzy Osbourne „Mama I’ m Coming Home” un pirmo reizi „R’N’R” Garāžas dueļu vēsturē kāda grupa uzvaru izcīnija vien divos raundos.  „Intense” vs „Laime Pilnīga” - 0:2!!!

„Laime Pilnīga” līdz ar to turpina ceļu superfināla virzienā, kas notiks 19.jūnijā un tieši tad tiks vaļā taisīts seifs ar naudas uzkrājumu, kuru „R’N’R” veido no katras piektdienas īpašā dzēriena apgrozījuma. Šībrīža uzkrājums pēc diviem dueļiem ir – 239,5 LVL!

Šopiektdien, 27.martā „ROCK’N’RIGA” savā starpā Garāžas duelī sacentīsies „Age Of Stones” un „Deserving Case”.

„R’N’R” ir atvērts katru dienu un strādā no 9:00 rītā līdz pēdējam klientam, izņemot svētdienas, kad darbalaiks ir līdz 21:00.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV