Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Space Dog” svin gada jubileju nedēļas garumā

Edgars Āboliņš, 23.03.2009. 15:36

Sociālais klubs „Space Dog” svin gada jubileju nedēļas garumā – no 23. līdz 29. martam.
„Space Dog” svin gada jubileju nedēļas garumā

Pirmo reizi apmeklētājiem jaunais klubs durvis vēra 28. martā, taču nolemts svinības sākt daudz ātrāk, un jau no pirmdienas „Space Dog” varēs redzēt Eiropas jauno režisoru filmas un dzirdēt dažādu stilu mūziku. Visas nedēļas garumā uz kluba skatuves kāps dažādas „Space Dog” jau redzētas grupas un mūziķi – „Striķis”, „PND” un citas, kas katra uzstāsies savā nedēļas dienā.

Piektdien, līdzās grupai „Baložu pilni pagalmi”, par dīdžeju pienākumiem rūpēsies mūzikas apskatnieks Uldis Rudaks un leģendārās pankroka grupas „Inokentijs Mārpls” līderis Dambis.

Svinības kulmināciju sasniegs sestdien, 28. Martā, kad uz skatuves kāps vīru grupa „7 Pieauguši vīrieši” un duets „Čipsis un Dullais”, tā daļa  pildīs arī vakara dīdžeja pienākumus.

Vairāk par dzimšanas dienas nedēļas pasākumiem iespējams uzzināt kluba mājas lapā www.spacedog.lv, „Space Dog” atrodas Vecpilsētas ielā 19.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV