Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Nightlife.lv divu gadu jubileju svin klubā "Nautilus"

Jānis Vanags, 23.03.2009. 20:13 | komentāri (1)

Vadošais Latvijas naktsdzīvei un klubu kultūrai veltītais interneta portāls Nightlife.lv 3.aprīlī svinēs divu gadu jubileju klubā Nautilus, kurā vienkopus uzstāsies Latvijas labākie DJ.
Nightlife.lv divu gadu jubileju svin klubā "Nautilus"

Portāla Nightlife.lv veidotāji saka paldies visiem, kuri šo gadu laikā ir bijuši kopā ar mums -  draugiem, atbalstītājiem, pasākumu un aktualitāšu komentētājiem, promoteriem, Djiem, fotogrāfiem un sadarbības partneriem!

Šo divu gadu laikā portāls Nightlife.lv ir kļuvis par atpazīstamu naktsdzīves zīmolu, kurā tiek apkopoti visi svarīgākie Rīgas, Latvijas un arī tuvāko kaimiņvalstu notikumu un to apskati. Nightlife.lv ir arī izveidojies un jau otro gadu pēc kārtas ir rīkojis oficiālo Latvijas DJ topu (www.djtop.lv), kurā piedalijās vairāk nekā 100 DJ`ji, balsojumā piedalījās vairāk kā 10000 DJ atbalstītāju un kurā tika noskaidroti Latvijas labākie DJ.

Nightlife.lv jubilejas pasākumā portāls prezentēs savu visjaunāko projektu – Nightlife TV. Raidijums, kurš turpmāk būs redzams katru nedēļu sevī ietvers jaunumus mūzikā, pasaulē atzītu dīdžeju, klubu īpašnieku, viesmākslinieku, dažādu special guest intervijas. Video veidā tiks izklāstīta informācija par brīvā laika pavadīšanas iespējām, aktuāliem pasākumiem, koncertiem Latvijā un Pasaulē. Raidījuma laikā tiks rīkoti dažādi konkursi, kur tiks izlozēti DVD, klubu biļešu, koncertbiļešu, VIP kartes, kā arī tiks rādīti videosižeti no klubiem, koncertiem un pasākumiem visā Baltijā. 

Pasākums notiks kluba Nautilus trīs zālēs:

Nightlife Loves House –  leģendāri un pozitīvi House mūzikas ritmi, ko dāvās  DJ Saint, DJ Deros, DJ Crash, DJ Rise un DJ Aldee.
Nightlife Loves Tech and Minimal – kluba Nautilus chill-out zāle pārvērtīsies līdz nepazīšanai, jo 3.aprīlī šajā zālē spēlēs  Electricano, Kris Hovel B2B Dirtnap, Ratz Lukas & Johny Adroit, un Solid!

Nightlife Loves Glamour – kluba Nautilus VIP zālē valdīs īpaša gaisotne īpašiem cilvēkiem, bezmaksas šampanietis visas nakts garumā un  skanēs DJ seti no DJ Saimons un DJ Roberto.

VIP zāles viesus gaida arī speciāla dāvana no NIGHTLIFE.lv! Pasākuma laikā notiks arī Nightlife TV reportāžu veidošana.

Biļetes iespējams iegādāties visās Biļešuserviss kasēs un Statoil uzpildes stacijās. Biļetes cena iepriekšpārdošanā 4.00 Ls, VIP 10.00 Ls.

Pasākuma programma: http://nightlife.lv/lat/pasakumi/?article=7699

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV