Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Melnajā Piektdienā” gaidāms „April Doom Fest”

Ian, 24.03.2009. 07:31

Piektdien, 17. aprīlī, klubā „Melnā Piektdiena” notiks „April Doom Fest”, kurā „Milestones Of Miserty 2009” Eiropas tūres ietvaros pirmo reizi Rīgā koncertēs trīs leģendāras doom stila grupas.
„Melnajā Piektdienā” gaidāms „April Doom Fest”

Mourning Beloveth
Īru doom / death metālisti, kuri muzicē kopš 1992. gada un izdevuši 4 pilnos albumus,
pirmoreiz Rīgā. Pagājušā gada oktobrī viesojoties Lietuvā, grupa bijusi patīkami pārsteigta par atsaucību un uzņemšanu. 
Grupas pēdējais albums nāca klajā 2008. gada maijā – „A Disease for the Ages”
www.myspace.com/mourningbeloveth

Mournful Congregation
Austrāļu funeral doom metal trijotne, muzicē kopš 1993. gada un Rīgā pirmoreiz, neskatoties uz grupas dalībnieku sānsoļiem dažādos blakus projektos, grupas jaunākais albums „The June Frost” dienas gaismu ieraudzīja šī gada janvārī. Makrokosmisks doom mikrokosmiskām būtnēm, kā ironiski, savu mūziku dēvē paši mūziķi. Cilvēkiem ar vāju nervu sistēmu nav ieteicams, jo grupas skanējums un dziesmu tēmas ir ļoti cieši saistītas ar vārdiem – izmisums, depresija...
Bez komentāriem – vismaz divu dziesmu garums jaunajā albumā ir 12 minūtes un 17 minūtes..
www.myspace.com/mournfulcongregation

Longing For Dawn
Kanādas grupa, kas nebaidās eksperimentēt un savienojot funeral doom / death metal un pat ambient mūziku, ir radījusi savu unikālo stilu un skanējumu.
Grupas trešais albums „Between Elation and Despair” klajā nāca šī gada marta sākumā, albumā iekļautas 4 kompozīcijas, kopējais ilgums – 52 minūtes..
Dziļa melanholija, lauzīti un smagi ģitāru rifi, un tas viss ir palēlināts.
www.myspace.com/longingfordawn

Frailty
Latviešu depresīvās mūzikas dzintars - doom / death metal saknes un savs izkoptais skanējums, kas grupas vārdu pasaulē darījis atpazīstamu pēc debijas diska „Lost Lifeless Lights” izdošanas pagājušajā gadā un pozitīvajām atsauksmēm dažādu valstu mūzikas mēdijos. Grupas skumju ražīgums ir apbrīnojams, jo ir pabeigti studijas darbi un noformējums mazajam diskam jeb ep, kam klausītāja magnetofonus vajadzētu sasniegt aprīļa beigās. 
www.myspace.com/frailtymetal

Solaris
Latviešu eksperimentālā roka un post metāla krustotāji – ja līdz šim tas bija instrumentāls post roks, tad līdz ar sastāva papildinājumu – Solaris mūzika kļuvusi masīvāka, smagnējāka, aukstāka un tumšāka. Skanējumu lieliski papildina vokāls un elektronika, kas grupu muzikāli pagaidām tuvina post metal / sludge mūzikas žanram.
Jauns ieraksts gaidāms šogad.
www.myspace.com/solaristicalresearchcenter

Sākums: 20:00
Durvis vaļā no: 19:00
Ieeja: 7ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV