Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„The Briefing” un „Very Cool People” aicina uz koncertu

The Briefing, 24.03.2009. 12:12

Piektdien, 27. martā, plkst. 23:00 „Studentu klubā” koncertēs grupas „The Briefing” un „Very Cool People”.
„The Briefing” un „Very Cool People” aicina uz koncertu

Ideja spēlēt vienā pasākumā grupām radās jau pirms gada, tomēr šis plāns īstenosies tikai tagad. Šī nu būtu īstā reize mazliet pastāstīt, kādēļ šis pasākums būs tik īpašs.

”Very Cool People” ir Elvijs Grafcovs - ģitāra; Toms Poišs - bass; Artis Ločmelis - sax; Māris Vitkus - taustiņinstrumenti; Jānis Jaunalksnis - bungas; Arturs Reirs - bungas.

Kā redzams, bungas grupas sastāvā minētas divreiz. Un tā nav kļūda. VCP patiešām ir vienīgā grupa Latvijā, kas uzstājas vienlaikus ar diviem bungu komplektiem. Kā tas skan, var paklausīties šeit: www.myspace.com/elvijsverycoolpeople.

”The Briefing” piedāvās deju zāles cienīgu koncertu savā jaunajā sastāvā.

Šobrīd grupā nomainījies taustiņnieks, ilggadējais grupas dalībnieks Andris Kauliņš ir devies pilnveidot savu muzikālo karjeru ārzemēs, tāpēc ar elektroniku turpmāk nodarbosies Kristofers Knesis.

Koncerta programmā iekļauta arī „The Briefing” aktuālā grupas singla "Come as you Are" prezentācija. Singls tapis par godu Kurta Kobeina dzimšanas dienai un ir grupas „Nirvana” kaverversija „The Briefing” aranžējumā. Dziesmā dalību ņem arī Detlef.
 
Koncertā gaidāms pārsteigums...

Biļetes iepriekšpārdošanā www.bezrindas.lv;
Biļete + The Briefing albums "Funny Thoughts - Ls 6,00 Ls
Tikai koncerta biļete Ls 3,00 Ls

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV