Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Riga Goes Ragga” jau gadu tricina galvaspilsētas klubus un bārus

Ogata Samoletova, 24.03.2009. 13:47

Jau veselu gadu Rīgai ir savs regulārs regeja, ragga un dancehall pasākums „Riga Goes Ragga”. Pasākumu sērijas iniciatori ir Latvijas aktīvākie Jamaikas mūzikas DJ-i Crystral Sound System, Rahaz Buzz un Puma. „Riga Goes Ragga” viena no pamatidejām ir aptvert dažādus Rīgas klubus un bārus, piepildot tos ar pozitīvām un saulainām vibrācijām.
„Riga Goes Ragga” jau gadu tricina galvaspilsētas klubus un bārus

Sestdien, 28. martā, sākot no pl. 22:00, visi oriģinālie raggamuffini laipni gaidīti uz kārtējo jamaikiskā stila burziņu “Riga Goes Ragga” nesen atklātajā „Art & Music bakery” (Bruņinieku 73). Šoreiz ar zemajiem un resnajiem Jamaikas basiem viesus priecēs DJ-i no Crystral un Apofeoz Sound Systems, kā arī regeja pavēlnieks Milky Selecter un jaunās dancehall mūzikas selektors Ed_Marley.
 
Ieejas maksa ar flaijeri Ls 2,-, bez – Ls 3,-.

Flaijeru var izdrukāt no www.bakery.lv

Detalizēta informācija par visiem gaidāmajiem Jamaikas mūzikas pasākumiem regulāri atrodama regeja kultūras vēstniecībā – www.jamaica.lv.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV