Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubā „Rocabilly” uzstāsies „ETEM” un „SnoBrand”

Rocabilly, 26.03.2009. 15:38

Sestdien, 28.martā, klubā „Rocabilly” uzstāsies divas grupas – „ETEM” (hardcore/rock’n’roll) un “SnoBrand” (snomusic).

Abas grupas ir uzsākušas savu pastāvēšanu ap 2002. gadu.

Grupa „ETEM” radusies Rīgā un sākumā saukusies „Jethead”, taču sastāvs mainījās un jau pēc mēneša „Jethead” pārtrauca savu darbību. Tieši pēc gada, ar jaunu sastāvu, grupa atsāka pastāvēt. Sākumā viņi spēlēja pop-panku, par piemēru ņemot tādas grupas kā „The Offspring” un „Blink 182”, bet laika gaitā grupas izpildītā mūzika palika arvien smagāka. Pavisam nesen grupa laida pasaulē savu pirmo singlu –„Lumiere” un gatavo iznākšanai albumu, kas sauksies „Le son de la lumiere”.

Savukārt grupa „SnoBrand” aizsākās ar divu bērnības draugu aizraušanos ar roku. Sākumā mūzika bija viņu hobijs, bet laika gaitā S’hab un Parker sāka spēlēt grupā ”Sixtnity”, pēc dažiem gadiem, tiecoties pēc mūzikas, kurai būtu jēga, puiši aizgāja no grupas un nolēma dibināt savu grupu. 2007.g.1.janvārī grupa veica savu pirmo koncertu – savā studijā. Sāka parādīties jauni koncerti Rīgā, dažādos mazos klubos. Grupa jau ir uzstājusies Baltijas valstīs un turpina paplašināt savu popularitāti. “SnoBrand” ir muzikāls ansamblis, kurš ietver divus ģitāristus, basģitāristu, bundzinieku un vokālistu.

„Katrs grupas loceklis sevi nostāda uz pašatklāšanas ceļa. “SnoBrand” savos darbos (ne tikai muzikālos) grib parādīt visas dzīves krāsas un gaitas. Mēs to darām, lai cilvēks saprot, ka dzīve ir skaista, interesanta un aizraujoša, ka nevajag bēgt vai slēpties no tās.”

Ieeja ir PAR BRĪVU!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV