Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

El Mars ielūdz uz koncertu Jaunajā Rīgas teātrī

Uģis Krišjānis, 31.03.2009. 10:15 | komentāri (2)

Dziesminieks El Mars, sadarbībā ar JRT Kultūras namu, ielūdz uz nelielu koncertu Jaunā Rīgas Teātra kamerzālē. El Mars izpildīs dziesmas no sava debijas albuma „Bare Love to Bare Soul " kā arī jaunus skaņdarbus akustiskās ģitāras un vijoļu pavadījumā. Koncerts notiks 6. aprīlī pl. 19:00, ieeja par ziedojumiem.
El Mars ielūdz uz koncertu Jaunajā Rīgas teātrī

El Mars ir skatuves vārds puisim no dziļiem Vidzemes mežiem, kurš uzauga lāču, vilku, mežonīgo raganu un burvju sabiedrībā. Dziņa pēc laimes viņu ir triekusi zemē un cēlusi debesīs, līdz, eksistenciālu jautājumu nomocīts, viņš devās sevis meklējumos. Saticis citas līdzīgas būtnes, viņš apstājās veikt dažus pierakstus.

Zibeņi, pērkons un vējš pāršalc pāri ielejām, kalniem, laukiem un mežiem, lai attīrītu sfēru pirms varavīkšņu uzplaukšanas

Pagājušā gada nogalē tika izdots El Mars debijas albums „Bare Love to Bare Soul”, bet šobrīd dziesma „Montain River Calls Me Home” jau 5to nedēļu atrodas Radio SWH Top 20!

Dziesmas „Montain River Calls Me Home” videoklipu skatīt šeit: www.youtube.com/watch?v=Nc66A2NZBc8

Vairāk info par mākslinieku: www.myspace.com/elmarsmusic

El Mars Facebook’ā:
http://www.facebook.com/home.php?#/pages/elmars/45953706313?ref=ts

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV