Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Notiks ceturtais pasākums sērijā „Dancing With The Rebels”

Romāns (DJ Romantixx), 31.03.2009. 11:15

Piektdien, 3.aprīlī, notiks ceturtais deju vakars pasākumu sērijā „Dancing With The Rebels” kultūras mezglā „Dirty Deal Cafe” (Maskavas ielā 12, korpuss 2). Programmā - dažādu laiku, noskaņu un žanru dejuritmu pērles inthemix – kopā savijoties neformāta muzikālajā stāstā par to, ka Mēs Taču Varam Būt Brīvi! - jeb: ElektriskāDiskoMājasReivsFankīDžungļos.
Notiks ceturtais pasākums sērijā „Dancing With The Rebels”

Pie gramofoniem: DJ Romantronix aka Romantixx, -=UHU=-, Mixmaster AG
        
Video-ritmi: Paga-Paga & Gļuks („F5”)

Par īpašās atraisītības efektiem gādās tekila CORRALEJO;

Projekts -=UHU=- jeb atšifrējot -=Universal Human Underground=- aizsākas 1997.gadā, kad rodas pirmie skaņdarbi, kuri tiek ‘parakstīti’ ar šo nosaukumu. Dažus gadus vēlāk tiek uzsākta arī dīdžejošana, sākotnēji aizraujoties ar drum’n’bass ritmiem, bet vēlāk tomēr vairāk pievēršoties electro un Hausmūzikas dziļākajai pusei.

2005.g. materializējas sadarbība ar DJ Hell stūrēto International Deejay Gigolo, kas izlaiž -=UHU=- plati „Constellation Mixes”; skaņdarbi no šīs vinila EP tiek iekļauti arī vairākās leibla kompilācijās. Šie panākumi ‘paver durvis’ uz ārvalstīm – atnesot uzaicinājumus uzstāties Francijā un Spānijā, kā arī tepat kaimiņos – Lietuvā un Igaunijā.

2007.g. -=UHU=- dīdžeja-prasmes tiek atzīmētas konkursā Discomania DJ-Cup – lai arī galugalā paliekot bez vietas uz ‘godalgoto pjedestāla’, taču gūstot augstāko žūrijas novērtējumu.

2008.g. Ukrainā bāzētā kompānija Toyfriend Music virtuāli izdod mini-albumu „Teleportrayed Souls”, kas gūst ievērību no vairākām deju mūzikas prominencēm, tostarp angļu tehno leģendas Dave Clarke.
2009.g. martā jauno elektronikas dumpinieku apvienība Transient Force izlaiž -=UHU=- virtuālo albumu „Ultra Sound Melodies”. 
www.myspace.com/universalhumanunderground
www.transientforce.com   
www.djtop.lv/dj/-uhu-lifetime-memmbers

Sākums plkst. 22:00.

Ieeja: 3Ls / 2Ls ar lidoni.

P.S. un neaizmirstiet mājās savas Burvju Deju Kurpes!

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV