Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Liepājas mūzikas vidusskolā notiks koncerts „Tādi esam pavasarī”

Krista Kalnarāja, 31.03.2009. 11:32

Katrs pavasaris nāk ar jaunā putnu balsīm un ziedu smaržām. Ar skanīgām vēsmām tas atnācis arī Emiļa Melngaiļa Liepājas mūzikas vidusskolai. Trešdien, 1.aprīlī plkst. 18.00 Melngaiļa koncertzālē klausītāju vērtējumam tiks nodots koncertcikla „Tādi esam pavasarī” pirmais koncerts.

Koncertā muzicēs audzēkņi no 1.-9.klasei. Programma bagāta ar dažāda rakstura skaņdarbiem no dziļas nopietnības līdz jautrībai un atraktivitātei : Pārdomas, Serenāde, Ūdenskritums, Zaķu maršs, Humoreska un citi.

Tā kā koncerts notiks Joku dienā, un visiem zināms, ka muzikanti vienmēr ir bijuši lieli jokotāji, tad koncerts iecerēts savdabīgā rondo formā, kur refrēna lomu aizpildīs anekdotes par komponistiem un izpildītājiem. Ikviens, kurš vēlas kopā ar mums pajokot un klausīties skaistu mūziku, tiek mīļi gaidīts Melngaiļa koncertzālē.

Ieeja koncertā ir bez maksas.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV