Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Rīgas koru mēnesis 2009 turpina savas aktivitātes arī aprīlī

Anete Baumane, 31.03.2009. 14:31

Sulu mēneša pirmajā dienā – 1. aprīlī plkst. 19:00 Koncertzālē  AVE SOL notiks GANDRĪZ NEATKARĪGO KORU KONCERTS, kurā apvienosies vairāki, lielāku un mazāku Latvijas uzņēmumu izveidoti kori.

Koncertā muzicēs veselīgais GRINDEX koris, vienpatīgais UNIKORIS, iedvesmojošais mēdiju aģentūras INSPIRED koris, kā arī enerģētiskais STATOIL CANTUS FORTIS.

Diriģenta zižļus turēs vairāki vidējās un jaunākās paaudzes diriģenti. Viesdiriģentes godā – vairākkārtēja Latviešu Dziesmu svētku virsdiriģente Agita Ikauniece.

Koncertā piedalīsies solisti Zane Šmite, Kristīne Kārkle un Juris Ūsiņš Tērauds (George Steele).

Intermēdijas nodrošinās Trio Šmite Kārkle Cinkuss.

Programmā - klausītāju garu negremdējoša, viegla latvju, angļu un amerikāņu mūzika.

Ieeja koncertā bez maksas.

Tagad Rīgas koru mēneša aktivitātēm un jaunākajām ziņām visi interesenti var sekot līdzi ne tikai koncertorganizācijas Ave Sol mājas lapā, bet arī publiskajā saziņas portālā twitter.com, kur Rīgas koru līga ir izveidojusi savu lapu. Interesantus faktus un ziņas par tuvākajiem koncertiem meklējiet: http://twitter.com/KoruLiga.

Koncertorganizācija Ave Sol sadarbībā ar Rīgas Koru līgas draugu un latviešu kora mūzikas cienītāju Electra bike joprojām turpina aktīvi meklēt čaklāko Rīgas Koru mēneša 2009 koncertu apmeklētāju, kuram būs iespēja piedalīties Rīgas koru mēneša noslēguma pasākumā šī gada 9. jūnijā un saņemt dāvanā vasarīgās noskaņās veidoto velosipēdu Gypsy.

Informācija par koncertu norises vietām un laikiem, kā arī par kārtību, kādā tiks noteikts čaklākais un vērīgākais Rīgas koru mēneša 2009 koncertu apmeklētājs: www.avesol.riga.lv, vai pa tālruni 67037593.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV