Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Uzsākta biļešu tirdzniecība uz Krievijas rokgrupas „Aria” koncertu

Valdis Bērzvads, 01.04.2009. 10:49

Uzsākta biļešu pārdošana uz Krievijas smagā roka leģendas „Aria” (Ария) koncertu, kas norisināsies 10.maijā Rīgā, klubā „Melnā piektdiena”.
Uzsākta biļešu tirdzniecība uz Krievijas rokgrupas „Aria” koncertu

Biļetes jau nopērkamas “Biļešu paradīzes” kasēs un internetā – www.bilesuparadize.lv . Stāvvietas biļetes cena sākot no Ls 15, sēdvietas VIP zonā - Ls 25.

10. maijā Rīgā, klubā „Melnā Piektdiena”, uzstāsies Krievijas hārdroka leģenda -  „Аria”.

„Аria” ir viena no vecākajām heavy metal grupām Krievijā, un nenoliedzami zināmākā Krievijas rokgrupa pasaulē. Milzu fanu pulki Krievijā un bijušās PSRS teritorijā, miljoniem pārdotu disku un lieliskais koncertizpildījums grupu iecēlis neapšaubāmu Austrumeiropas heavy metal klasiķu kārtā.

Kaut arī vislielāko popularitāti guvis 1987.gadā iznākušais albums “Герой асфальта”, viņi ir aktuāli arī šodien. Par to liecina kaut vai fakts, ka „Rammstein” repertuārā ir „Аria” dziesmas „Штиль” kaverversija, ko savulaik izpildījis arī ar vācu rokeris Udo Dirkschneider (U.D.O.).

Pašos „Аria” pirmsākumos tā skanēja kā „Iron Maiden” un „Black Sabbath” krustojums, par ko arī saņēma ne mazums pārmetumu no kritiķu puses, kurus grupa ņēma vērā un, nezaudējot „smagumu”, atrada savu unikālo stilu. Jāsaka gan, ka fani vairāk iemīļojuši viņu balādes („Потерянный рай”, „Штиль”, „Осколок льда” u.c.).

Rīgā „Аria” uzstāsies ar savu jauno programmu „Дай жару!”, taču sola, ka netiks aizmirsti arī vecie hīti.

Koncerta sākums pl. 21.00, klubs atvērts no pl. 19.00

Klubs „Melnā Piektdiena” atrodas Rīgā, Brīvības bulvārī 193c.

Resursi internetā:
http://www.aria.ru

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV