Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Atskats uz grupas „Король и Шут” koncertu

Vladislavs Punculs, 01.04.2009. 21:03

Sestdien, 28. martā, Rīgas klubā „Melnā Piektdiena” notika krievu horror-pank-roka grupas „Король и Шут” koncerts.
Atskats uz grupas „Король и Шут” koncertu

Galerijas:


Uz Rīgu viņi atveda savu jaunu koncerta programmu, kas saucas „Тень Клоуна”. Programma balstās uz grupas jaunā albuma ar tādu pašu nosaukumu (kas tika izdots 2008. gadā) taču ir papildināta ar veciem-labiem grupas hītiem.

Tā bija otra reize (pēc vācu metālistu „Kreator” koncerta), kad redzēju tik daudz cilvēku klubā „Melnā Piektdiena”. Tikai pēc koncerta sākuma rinda pie ieejas, kas beidzās tikai ārpusē, sāka pazust jau tā pilnajās kluba telpās.

Uzreiz jāatzīmē tas, ka pieņemot grupā jaunu taustiņnieku un vijolnieku, „Koroļ i Shut” tiešām būtiski paplašināja savu skanējuma paleti. „KiŠ” tagadējais ģitārists (Jakovs Cvirkunovs), par kuru daži žurnālisti pēc Aleksandra Leontjeva aiziešanas no grupas, teica, ka viņš vienkārši nevelk līdzi, koncertā pierādīja tieši pretējo, nospēlējot ļoti pārliecinoši un spēcīgi.

Muzikālajā ziņā dziesmas no jaunā albuma ir liels solis uz priekšu, jo gandrīz visās dziesmās melodijas un aranžējumi ir tieši saistīti ar pašas dziesmas saturu.

Skatītāju laimei nebija robežu un katru dziesmu viņi sagaidīja ar ilgstošām ovācijām. Uz koncerta beigām, „KiŠ” solists - „Goršok” pārņēma no ģitārista rokām akustisku ģitāru, lai nospēlēt un nodziedāt kopā ar zāli vienu no grupas „hitiem” – dziesmu „Марионетки”.

Sakarsuši fani negribēja laist grupu no skatuves, un muzikantiem nācās atkal kāpt uz skatuves, lai remdinātu pūļa izsalkumu pēc šausmu stāstiņiem un pasakām dinamisku rifu un interesantu melodiju pavadījumā.

Foto: Vladislavs Punculs

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV