Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klubs „Soul n City” aicina uz „electro Crunk’ed session”

TMT crew, 02.04.2009. 09:32

3.aprīlī, pulksten 22.00, klubā „Soul n City”, Merķeļa ielā 11, notiks „electro Crunk’ed session”, kas tiek rīkots ar mērķi popularizēt electro crunk mūzikas stilu Latvijā, kā arī veiksmīgi ievadīt tautu tuvojošajās Lieldienu brīvdienās.
Klubs „Soul n City” aicina uz „electro Crunk’ed session”

Par vakara muzikālo noformējumu rūpēsies dīdžeju apvienība „TMT Crew”, kas vakara gaitā apmeklētājus priecēs ar ritmiski salauztā electro crunk setiem.

Šajā vakarā, kā jau ierasts, uz skatuves kāps visi trīs „TMT Crew” apvienības dalībnieki ar īpaši pavasarīgi pacilājošiem setiem.

„TMT Crew” jau ilgāku laiku pārstāv Latvijā mazpazīstamu, bet citviet Eiropā un Amerikā sevišķi augstu atzinību guvušu elektroniskās mūzikas stilu „electro-crunk”. Puiši ir aizvadījuši vairākas trakas ballītes tādās vietās kā: Kolonāde, Scandal, Skyline, Green Place, Limbo, Soul N City club un citās.

Pasākums notiks no plkst. 22.00 līdz 6.00 rītā.

Ieejas maksa: 3ls

ID requid: 18

Informatīvi mūs atbalsta: Draugiem.lv, Nightlife.lv, EHR, party service, Dance box, Easyget.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV