Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Pasākumu sērijas „Zaļā 4diena” koncertā uzstāsies Anete

Inese, 02.04.2009. 20:03 | komentāri (1)

Pasākumu sērijas „Zaļā 4diena” koncertā 9. aprīlī plkst. 21:00, kinoteātrī “K Suns” koncertu sniegs Anete.
Pasākumu sērijas „Zaļā 4diena” koncertā uzstāsies Anete

Anete Kozlovska ir meitene no skaistās Kurzemes pilsētiņas Kandavas, bet savās muzikālajās solo gaitās dodas kā „Anete”. Dažādu dzīves pārmaiņu mudināta Anete ir atgriezusies pie akustiskās ģitāras un klavierēm un priecē savus klausītājus ar akustiskiem koncertiem, kuros var dzirdēt arī stīgas un pūšamos instrumentus. Cik vien to atļauj brīvie brīži, Anete muzicē arī grupā "Tramplīni".

Pavasaris Anetei ir: ”Jaunas dzīvības, jaunas enerģijas sagaidīšanas svētki! Viss zaļais laužas ārā no koku stumbriem, krūmiem, no zemes... Pumpuri burtiski sprāgst saules virziena! Jauna dzīvība ar vienreizēju spēku piesaka sevi ari šajā pavasari un mani tas iedvesmo darīt tāpat! Un galu gala pēc pavasara nāk vasara ar sauli un siltu vēju....”

Anete turpina: „Viss, kas ir dabisks ir "zaļš"-gan cilvēks, gan pati daba. Ja tu mīli dabu, tad nevari par to nerūpēties. Cenšos iztikt bez sadzīves ķīmijas, aizvietojot to ar nu jau plaša sortimenta pieejamajiem dabiskajiem līdzekļiem. Vairāk domāju par to, ko ēdam, dzeram kā tas ietekmē veselību, pat garastavokli. Un tas nav viegli, jo visa milzīgā pārtikas ražošanas industrija ir aizgājusi tik tālu, ka šodien nopirkt ko "īstu" ir gandrīz neiespējami, un pieļauju, ka mēs nemaz nezinām, no kā mēs galu galā esam spiesti pārtikt. Bet labi, ka vāl zinu, kā garšo īsts piens un īsts krējums un labi, ka dzīvojot pilsētā, ir iespēja tirdziņos tikt pie veselīgiem lauku labumiem! Man pašai ir meitiņa un lielākas cīņas ir ar to, kā iemācīt to, kas ir veselīgs un kas nav, bet man prieks, ka viņa nesmādē rīvētus burkānus vai mammas vārītu biešu zupiņu!” Anete sola, ka koncertā paātrinās pavasara atnākšanas sajūtas ar savu dziedājumu un citu mūziķu līdzdalību.

Līdz ar pirmajiem trim "The Mundane", El Mars un Anetes koncertiem K-Sunī ir aizsākusies „Zaļās 4dienas” pasākumu sērija, kas turpināsies ar šo nosaukumu un rosinās mūzikas, kultūras un dabas mīlestības izpausmes. Turpmākie „Zaļās 4dienas” pasākumi vasaras periodā notiks brīvā dabā vai ciešā dabas tuvumā. Nākamais pasākums būs „Zaļās 4dienas – Pikniks”, 21. maija pievakarē Peldošā darbnīca, Andrejsalā.

"Zaļās 4dienas" koncerts 9.aprīlī sāksies plkst. 21:00. Ieejas maksa – 3.50 Ls. Biļetes nopērkamas bezrindas.lv un kinoteātra K-Suns kasē.

“Zaļās 4dienas” draugi ir Pasaules Dabas Fonds, Mammadaba, Zaļais Punkts un GreenDo.

Ieskatu Anetes muzikā meklējiet te:
Anete Myspace  www.myspace.com/anetelv 
Zaļa 4diena Myspace: www.myspace.com/zalja4diena
Zaļa 4diena draugiem.lv: http://www.draugiem.lv/music/musician.php?mid=58272

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV