Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Post Club” šonedēļ piedāvā īpašu svētku programmu

Jevgenijs, 06.04.2009. 16:52

Beidzot ir pienācis tas laiks, kad dienas ir kļuvušas saulainākas un siltākas, ziema atkāpjas, un garās, tumšās naktis līdz ar Lieldienu atnākšanu kļūst īsākas. Bet „Post Club” nekad naktis taču nav bijušas garas un aukstas. Tāpēc sagaidīsim un kārtīgi nosvinēsim kopā Lieldienas, jo šonedēļ „Post Club” durvis būs atvērtas arī svētdien!
„Post Club” šonedēļ piedāvā īpašu svētku programmu

Trešdienās, kā Jūs, iespējams, jau esiet pamanījuši, vīriešus pastāvīgi sagaida īpašais priekšnesums – striptīzs. 8.aprīlis nebūs izņēmums. Pie tam, visus vīriešus vārdā Edgars šajā vakarā sagaidīs neliels, bet patīkams pārsteigums – uzrādot dokumentus, klubā viņi varēs tikt par brīvu. Visas nakts garumā pie dīdžeja galda stāvēs DJ VIP (Coyote Fly / Post Club).

Bieži vien mūsu ausis vajag palutināt ne vien ar R’n’B un House mūzikas ritmiem, bet arī ar dzīvām skaņām, tāpēc 9.aprīlī klubā uzstāsies perkussionists Tomas D (African Percution) kopā ar DJ Martin Alex (Coyote Fly / Post)

Turpinās sērijveida pasākums „BLACK JACK VOL.3”, kas risināsies 10.aprīlī. Šoreiz šī pasākuma ietvaros uzstāsies dīdžejs, kas pirmais atvēra „Post Club” durvis - DJ GUSTAVITO (Nautilus / Coyote Fly, Boombox Era). Kopā ar viņu uz vienas skatuves stāsies bītbokseru komandas „BEATBOX INC” pārstāvji. Uz doto brīdi „BEATBOX INC” ir stiprākā bītboksa komanda Latvijā (Byk, Mirich, Matrix), kura ne vienu vien reizi pievērsa sev uzmanību ar savu pārsteidzošu mākslu veidot ritmus un melodijas ar mutes palīdzību.

Sestdien, 11.aprīlī, klubā notiks aktīva gatavošanās Lieldienām, tāpēc visi tiek laipni aicināti uz „BUNNY PRE-PARTY” kopā ar DJ NU FREAK (Post).

Diezgan nepierasti to teikt, bet arī svētdien klubs būs atvērts. Cerams, ka iepriekšējā naktī Jūs kārtīgi sagatavosieties trakajai zaķu ballei un atradīsiet savos skapjos baltās austiņas un pūkaino astīti. Redzēsim, kurš būs īstais zaķis!

Zaķu balles ietvaros notiks lielā loterija. Sadarbībā ar viesnīcu „ZEMGALE” tiks izlozēts LUX numurs divām personām uz vienu nakti. Viss, kas ir nepieciešams, tikai atnākt 12.aprīlī uz klubu, uzrakstīt savu vārdu un uzvārdu uz ieejas biļetes, kuras maksa būs tikai 1 lats un visas nakts garumā atrasties klubā, jo jebkurā laikā var paziņot šī konkursa laimīgo.

*Numuriņu uzvarētājam būs jāizmanto viena mēneša laikā.

Ja Tev ir apnicis strādāt vai mācīties naktī, ja Tu esi tusējies kopā ar draugiem mājās vai esi neapmierināts ar citu vietējo klubu, esi laipni aicināts uz „Post Club” no 4:00 uz afterparty par īpašo cenu – tikai 1 Ls, turklāt saņemsi welcome drink!!

Sadarbības partneris ARDOMAUTO (Jelgava, Rubeņu ceļš 2c)

Informatīvais atbalsts: www.draugiem.lv  www.jelgavnieki.lv www.ind-ex.lv  www.nightlife.lv, www.easyget.lv  www.club.lv

Trešdiena, ceturtdiena – dāmām bez maksas, kungiem 1Ls

Piektdiena, sestdiena – dāmām līdz 00:00 – 2Ls, kungiem – 3 Ls

Svētdien, 12. aprīlī – 1Ls

No 4:00 – 1Ls + welcome drink

Jelgava, Raiņa 14

Ieeja 18+

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV