Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Klāt trešais “DANCEFLOOR FEVER”

Marex Dainis aka [Ex] da Bass, 06.04.2009. 17:14

Piektdien, 10.aprilī, plkst.21.00 Tukuma Kultūras centrā notiks jau trešais šobrīd tik aktuālās elektroniskās deju mūzikas pasākums – “DANCEFLOOR FEVER” part.3.
Klāt trešais “DANCEFLOOR FEVER”

Pie atskaņotājiem trakos dīdžeji Da White (Synthesis), Intelligent Funk (MasterQ), Fenky, Waits, Arnis Gee kā arī Technoroid (DN Promo) un Druumz (DN Promo), bet nakts galvenie viesi būs Trakais Mārtiņš (Progressive FM) un DJ Virus 332 (ILLEGAL DJ TEAM RIGA).

Par vizualizācijām lielajā zālē visas nakts garumā rūpēsies viens no ILLEGAL DJ TEAM RIGA vīdžejiem – Kosmoss. Neizpaliks gaismu šovs par ko būs parūpējies LJ Lightboy (ILLEGAL DJ TEAM RIGA) kā arī būs pasākuma noskaņai atbilstošas dekorācijas.

Ieejas maksa: līdz 24.00 – Ls 3, vēlāk – Ls 4.

Pasākumu organizē: DN Promo.

Atbalsta: Red Bull, Sublevel, negribu.lv, partybus.lv un Synthesis.

Informē: EHR Party Service, nightlife.lv un easyget.lv.

P.S. Ir iespēja pietekties Black Silver Party Bus braucienam no Rīgas uz Tukumu, kas tad arī no rīta vedīs atpakaļ! Cena – Ls 10! Partybusa braucējiem ieeja pasākumā bez maksas! Vietu skaits ierobežots! Sīkāka informācija par laikiem, kā arī pieteikumus sūtam uz: technoroid@maucam.lv.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV