Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Ceturtajā ROCK’N’RIGA Garāžas duelī uzvar grupa „Dziļā Nemaņā”

Gustavs Terzens, 07.04.2009. 11:46 | komentāri (2)

Ceturtais duelis nozīmē tikai to, ka regulārais čempionāts ir pusē un tuvojas superfināls. 3.aprīļa cīkstiņš noritēja 3 raundos, līdz ar to abi pretinieki – „Carpe Diem” un „Dziļā Nemaņā”, izmantoja visas trīs sagatavotās koverversijas.

 

„Carpe Diem” startēja ar „Aerosmith” „Walk This Way”, „Jumprava” „Šis ir mans auto” un „Def Leppard” „Let’s Get Rocked”. Savukārt „Dziļā Nemaņā” arsenāls bija šāds – „Metallica” „Fuel”, „Sex Pistols” „Anarchy in UK” un „Līvi” „Dzelzsgriezējs”. Stiprāki izrādīās „Dziļā Nemaņā” un nopelnīja savu vietu ceļā uz sperfinālu.

Superfināls notiks 19.jūnijā, kurā tiksies divas izdzīvojušās grupas un tikai viena saņems līdz tam brīdim R’N’R uzkrāto naudas balvu. Naudas balvas uzkrājumu veido kāda īpaša piektdienas dzēriena apgrozījuma procents, kas naudas izteiksmē tiek likts seifā. Šībrīža uzkrājums- 423 LVL.

Lai arī Latvijā šonedēļ iestāsies garās brīvdienas, R’N’R Garāžas duelī briest, iespējams, sīvākais cīkstiņš. Uz Rīgu brauc apvienotais Skrundas un Liepājas spēks „Barrel”, kas stāsies pretim Rīgas alterpsaiho trio „Adam family”. Tomass Gusevs no AF pretiniekus uztver ļoti nopietni: „Viņi noteikti ir ļoti labi. Nindzas kā minimums. Gičas drošvien spēlē 12 stundas dienā...”

Abu grupu cīņa notiks šopiektdien, 10.aprīlī, ROCK’N’RIGA. Lieki piebilst, ka arī brīvdienās R’N’R strādās līdz pēdējam klientam.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV