Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Leģendārā rokgrupa „Машина времени” turpina jubilejas turneju

Liene Pundore, 07.04.2009. 16:43

Krievijas grupa „Машина времени” jau aizvadījusi trīs koncertus Kijevā, Minskā un Omskā, kur tās dalībnieki ir snieguši skatītājiem sen nebijušas sajūtas. Mākslinieki pauduši, ka arī pašiem šajos koncertos ir izdevies atgriezties vairāku gadu pagātnē, kad tika radītas grupas populārākās dziesmas.
Leģendārā rokgrupa „Машина времени” turpina jubilejas turneju

Rīgā grupa koncertēs 14. maijā „Arēnā Rīga”, kur divu stundu garumā dzīvajā skanējumā izpildīs 40 klausītāju iemīļotākās dziesmas amfiteātra konfigurācijā.

No 6. aprīļa visās „Biļešu servisa” kasēs, kā arī www.bilesuserviss.lv tirdzniecībā laistas papildus 500 biļetes par 15 latiem.

Kā jau ziņots iepriekš, šis jubilejas koncerts būs neatkārtojams, jo visiem koncerta apmeklētājiem būs iespēja dzirdēt 40 dziesmas, no kurām lielākais vairums daudzus gadus nav skanējušas ne radio ēterā, ne uz skatuves.

Grupa četrdesmit gadu laikā ir spējusi radīt un saglabāt skaņdarbu burvību, kā arī kļuvusi daudzpusīgāka, spēlējot ne tikai roku, bet arī citu žanru mūziku. Skaņdarbu burvība ir tekstos un melodijā, jo daudzi no tiem tiek spēlēti tikai uz dažiem ģitāras akordiem.

„Машина времени” ir dzīvas leģendas, jo viņi ir spējuši palikt uzticīgi mūzikai un kopīgi strādāt, lai priecētu publiku. Grupas faniem un mūzikas cienītājiem 14. maijā Arēnā Rīga būs vienreizēja iespēja izbaudīt vislabākās dziesmas, ko grupa ir radījusi kopš 1969. gada.

Resursi internetā:
www.mashina.ru
www.mv-forum.com – fanu kluba mājas lapa
www.makar.info – Andreja Makarēviča mājas lapa


Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV