Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„Radio Bārs” ielūdz uz pasākumu „Rising Generation” ar dīdžeja Rise piedalīšanos

Mārtiņš Fridrihsons, 08.04.2009. 10:33

Ceturtdien, 9. aprīlī, zaļajā ceturtdienā, Vecrīgas klubā „Radio Bārs” norisināsies „Weekend Crime” sērijas pasākums ar nosaukumu „Rising Generation”, kuru pēc vislabākajām house mūzikas tradīcijām vadīs dīdžejs Rise no projekta „Flyingmice” un Garry Wallace.
„Radio Bārs” ielūdz uz pasākumu „Rising Generation” ar dīdžeja Rise piedalīšanos

„Rising Generation” ir jauns projekts, kas norisināsies „Weekend Crime” pasākuma sērijas ietvaros „Radio Bārā”. „Rising Generation” sērijas autors viens no redzamākajiem Latvijas house mūzikas pārstāvjiem – Dj Rise no projekta „Flyingmice”. Sērijas koncepcija paredz dīdžeja Rise uzstāšanos kopā ar kādu no jaunajiem dīdžejiem Latvijas deju mūzikas scēnā.

Protams, ievērojot „Weekend Crime” sērijas vislabākās tradīcijas, mēs turpinām reģistrēt mūsu noziedzniekus nakts dzīves portāla www.nightlife.lv galeriju sadaļā, kā arī esam gatavi izstādīt jaunus profilus uz „meklētāko noziedznieku” informatīvā stenda „Radio Bārā”. Bet, ja gadījumā neizdodas ierasties pie mums ceturtdienā, tad „Weekend Crime” tiešās audio translācijas katru ceturtdienu iespējas klausīties www.platformamusic.lv, kā arī šovu „Wanted Online” kopā ar Andrey Emelyanov, Sabīni un Dj HiPp jau no plkst. 20:00.

„Weekend Crime” – tas ir Tavs noziegums pret nedēļas nogali, atrodoties ārpus mājām un izklaidējoties jau ceturtdienā. Nāc uz pastrādā šo noziegumu, jo par to taču neliek cietumā un galvenais, tas ir pilnīgi bez maksas.

Nāc uz Radio Bāru jau uz plkst. 22:00 un izbaudi laimīgo stundu kopā ar Finlandia, kura otro dzērienu piedāvās bez maksas.

Tiekamies jau šo ceturtdien un neuztraucies, jo piektdiena taču ir brīvdiena.

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV