Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Latvieši pieprasa Paula čigāniskos motīvus

Kaspars Daugalis, 09.04.2009. 16:13 | komentāri (1)

Latvijas Radio 2 Dziesmu salidojumā pirmoreiz atskaņotais dziesmu popūrijs «Raimonda Paula čigāniskie motīvi» guvis klausītāju atzinību visā Latvijā, tādēļ tā izpildītāji Ieva Sutugova un Kaspars Antess turpinās ar to priecēt arī pavasarī un vasarā.
Latvieši pieprasa Paula čigāniskos motīvus

25. aprīlī krāšņais popūrija ansamblis – solisti Sutugova un Antess un flamenko deju grupa «Duende» – ar diviem koncertiem uzstāsies neatkarīgajā teātrī «Skatuve», kas veidoti pēc spāņu grandiozo pavasara svētku «Feria de Abril» labākajām tradīcijām, savukārt 26. aprīlī «Raimonda Paula čigānisko motīvu» izpildītāji kā īpašie viesi uzstāsies grupas «Baltie lāči» lielkoncertā VEF Kultūras pilī. Savukārt 21. maijā Dzintaru koncertzālē ansamblis ar savu priekšnesumu sveiks jauno izpildītāju konkursa «Jaunās Zvaigznes 2009» dalībniekus.

«Pēc popūrija pirmatskaņojuma Latvijas Radio 2 lielkoncertā esam saņēmuši negaidīti daudz atzinīgu vārdu no klausītājiem,» stāsta Kaspars Antess. «Popūrijs tika gatavots speciāli šim koncertam un arī šādu ansambļa sastāvu izveidojām tieši šim nolūkam. Tagad jau esam ieplānojuši kopīgus koncertus gandrīz visas vasaras garumā – pēc koncerta arvien saņemam jaunus uzaicinājumus. Viena koncerta dēļ esmu pat atcēlis savu ieplānoto vasaras ceļojumu. Paldies par atsaucību mūsu klausītājiem!»

Popūrijs «Raimonda Paula čigāniskie motīvi» pieejams lejupielādei portālā Doremi.lv (starp citu, pirmajā nedēļā pēc tā ievietošanas šajā portālā tas ierindojās nedēļas visvairāk pirkto dziesmu TOP 10).



» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV