Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Latvijas Kultūras koledžā notiks teatralizēts koncerts „Ciparu starpnieks”

Daiga Bināne, 10.04.2009. 14:56

Piektdien, 17. aprīlī, plkst. 19.00, Latvijas Kultūras koledžas Baltajā zālē, Bruņinieku ielā 57, notiks teatralizēts koncerts „Ciparu starpnieks”.
Latvijas Kultūras koledžā notiks teatralizēts koncerts „Ciparu starpnieks”

1973. gada aprīlī no Ņujorkas tika izdarīts pirmais zvans no mobilā telefona. Laikam ritot, mobilais telefons ir attīstījies, piedāvājot arvien jaunas iespējas. Bez mobilā telefona mūsu ikdiena vairs nav iedomājama. Taču līdz ar mobilo komunikāciju starp cilvēkiem rodas "starpnieks" – telefons, ar kura palīdzību cilvēki risina visdažādākās problēmas. Telefons ieņem "starpnieka" lomu pat cilvēka intīmākajā sajūtā – mīlestībā.

Koncerta laikā Valmieras Kultūras centra jauniešu koris „Konsonanse” Imanta Toča vadībā un Latvijas Universitātes Fizikas un matemātikas fakultātes jauktais koris „Aura” Edgara Vītola vadībā, izdziedot notikumus, nojauks barjeru starp diviem cilvēkiem, rezultātā radot mīlestību.

Koncerta programmā: Ronalda Brieža dzeja, P. Butāna, R. Paula, J. Lūsēna, Ē. Ešenvalda mūzika.

Koncerta režisore: Karlīne Cercina, Latvijas Kultūras koledžas 2. kursa „Kultūras menedžeris ar specializāciju svētku režijā” studente.

Ieeja par ziedojumiem.

Paldies par atbalstu mākslas galerijai "Laipa" un "Dizaina Centrs".


» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV