Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

„EMERGENZA” grupu konkursā uzvar "Das Sonntags Legion"

Ilze Malaševska, 12.04.2009. 23:05 | komentāri (1)

Mūzikas festivāla „EMERGENZA” konkursa finālā par galveno balvu – iespēju doties uz festivālu Hlesinkos - sacentās daudzas talantīgas grupas. Starp tām arī konkursa uzvarētāji – grupa „Das Sonntags Legion”.
„EMERGENZA”  grupu konkursā uzvar "Das Sonntags Legion"

„Das Sonntags Legion” ir grupa, kuras sastāvā ir mūziķi, kuri spēlē arī citās mūziķu apvienībās - „Soundarcade” un „Tesa”. Grupas skanējumu var raksturot kā instrumentālo roku, kurš veidojas ģitāras, bungu, čella un vijoles skaņu sajaukumā.

Sasveicināšanās vācu valodā un paziņojums, ka „grupas vokālists ir kaput”, bija ievadvārdi grupas pirmajai kompozīcijai. Varbūt tieši šķietamais vokālista trūkums ļāva grupai izpelnīties klausītāju atzinību. „Viņi ir spēcīgi,” pirms grupas uzstāšanās sacīja koncerta apmeklētājs Kārlis. „Dzirdēju viņus pusfinālā un man patika. Profesionāli un nestandarta formāts.” Kopumā atskaņotas trīs kompozīcijas, katra citādāka, bet tomēr vienojošais elements ir – psihodēlija.

Konkursa finālā bija iekļuvušas spēcīgākās un labākās grupas. Pēc koncerta apmeklētāju prognozēm tieši „Screampeace”, „The Briefing”, „Cilvēks Ar Putniņu” un „Das Sonntags Legion” bija tās mūziķu apvienības, kas varēja pretendēt un galveno balvu. Šķietamā instrumentāli muzikālā performance, čella un vijoles simbioze apvienojumā ar ģitāru un bungu spēli kā arī  fortūna bija konkursa vakara „Das Sonntags Legion” veiksmes atslēga. 

Foto: Anrijs Požarskis

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV