Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Rīt Rīgas Gospelkoris sniegs Lieldienu koncertu

Sanda Brūna, 13.04.2009. 11:49

Jau rīt, 14.aprīlī, plkst.20.00 koncertorganizācija AVE SOL un Rīgas Gospelkoris aicina uz Lieldienu koncertu “Why we sing”.
Rīt Rīgas Gospelkoris sniegs Lieldienu koncertu

Lieldienu koncertā Rīgas Gospelkoris saviem klausītājiem ir sagatavojis programmu, kurā tiks izpildītas gan jaunas, gan jau dzirdētas gospel mūzikas kompozīcijas mūsdienīgu afroamerikāņu  mūzikas skaņās, no pasaulē pazīstamu gospel mūziķu darbiem. Kā arī būs dzirdamas oriģnālkompozīcijas. Īpašie koncerta viesi būs jaunie gospel mūzikas žanra talanti – Kristīne Prauliņa, Lāsma Ivansone un Līga Lerha, mūziķi - pianists Mr.Karpoff un perkusionists Mr. Rain. Programmā iekļautas dziesmas gan angļu, gan latviešu valodā, kuras vienaldzīgu neatstās nevienu.

„Koncertorganizācija “Ave Sol” ik gadu Lieldienu nedēļā savus klausītājus iepriecina ar īpaši izmeklētu muzikālu programmu. Šogad, sadarbībā ar Rīgas Gospelkori tapusi jauna, interesanta un atraktīva koncertprogramma. Gospel mūzika  koncertzāles AVE SOL telpās ļoti sen nav skanējusi, tāpēc, esam pārliecināti, šis koncerts iepriecinās daudzus mūsu pastāvīgos un, ceram, arī jauniegūtos klausītājus”, akcentē koncerta organizatori.

Rīgas Gospelkoris plašākai sabiedrībai kļuva zināms ar gospel mūzikas festivāliem „Sing Gospel, Latvia!” 2007. un 2008. gadā. Rīgas Gospelkoris pastāv jau sešus gadus, aktīvi koncertē Latvijā un ārpus tās (Norvēģija, Kipra, Lietuva, Igaunija), apmeklē gospel mūzikas festivālus pasaulē - Vācijā un ASV, kā arī popularizē gospel mūzikas attīstību Latvijā, veidojot kopīgus projektus ar gospel mūzikas zvaigznēm no Čikāgas, ASV un pašmāju mūziķiem.Vairākkārt ir organizējuši labdarības koncertus Rīgas Doma rekonstrukcijai.

Koncertu rīko Rīgas domes Kultūras departamenta koncertorganizācija “Ave Sol”.

Biļetes Ls 5 un Ls 3 (pensionāriem, skolniekiem) varēs iegādāties koncertzāles AVE SOL kasē 2 stundas pirms koncerta.

Papildus informācija: www.gospelkoris.org; www.avesol.riga.lv, vai pa tālruni 67181130.

» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV