Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Šī nedēļa klubā "Post Club"

Jevgenijs, 14.04.2009. 11:53

Vēl nepaspēja paiet garās Lieldienu brīvdienas, kā pie durvīm jau klauvē trešdiena! Šī nedēļa „POST CLUB” būs īpaša ar to, ka klubā viesosies viena no nedaudzajām daiļā dzimuma pārstāvēm, kas ir ieņēmusi DJ lomu Latvijas klubu kultūrā. Bet nu, visu pēc kārtas.
Šī nedēļa klubā "Post Club"

Kā jau pierasti, nedēļa sāksies trešdien, 15.aprīlī, ar studentu nakti kopā ar POST rezidentu DJ Nu Freak un, protams, ar striptīzu vīriešiem, kas jau ir kļuvis nevis par pārsteigumu, bet gan par neatņemamu nedēļas sastāvdaļu. Savukārt ceturtdien R’N’B naktī Jūs varēsiet daļēji iegrimt La Rocca’s atmosfērā, jo klubā viesosies tās rezidents DJ Dzee Stylez (La Rocca).

Pēc veiksmīgas sadarbības ar atpūtas kompleksu „ZEMGALE” arī šo piektdien notiks konkursi, kuros tiks izlozētas dāvanu kartes.

Bet nu, kā jau tika minēts, spilgtākais pasākums būs šīs nedēļas nogalē, t.i. sestdien, kad mēs pilnībā iegrimsim 80.gadu atmosfērā. Tāpēc meklējam parūkas, brilles, botas ar platformām un maucam uz „POST”, jo tieši Jūs saņemsiet Welcome Drink no kluba.

Latvijā ir ļoti maz disko spēlējošo dīdžeju, viena no tiem ir Ksenia Kamikaza (Intelligent Beats / Platz Fur Tanz), kuras muzikālais diapazons ir ļoti plašs – gan eksperimentālā elektronika, gan minimal techno un house, gan klasiskais un modernais džezs un kā par brīnumu arī disko. Taču viņa vienmēr cenšas pasniegt klausītājiem visskaistākās, melodiskākās vai netriviālākās kompozīcijas.

Tāpēc par pasākuma „I Love 80’s Disco” galveno viesi kļūs tieši Ksenia Kamikaza, un iesildīs, kā arī atsildīs Jelgavas dīdžejs – DJ Saint (Kazantip Baltic).

Ja Tev piektdien vai ceturtdien ir apnicis strādāt vai mācīties naktī, ja Tu esi tusējies kopā ar draugiem mājās vai esi neapmierināts ar citu vietējo klubu, esi laipni aicināts uz „POST CLUB” no 4:00 uz afterparty par īpašo cenu – tikai 1 Ls, turklāt saņemsi welcome drink!!

Sadarbības partneris:
Skaistuma un solāriju studija Double Sun (Jelgava, Pasta 47, T. 63028324)
Atpūtas komplekss "ZEMGALE" (Rīgas iela 11, Jelgava)

Informatīvais atbalsts: www.draugiem.lv, www.jelgavnieki.lv, www.ind-ex.lv, www.nightlife.lv, www.easyget.lv, www.club.lv

Trešdiena, ceturtdiena – dāmām bez maksas, kungiem 1Ls
Piektdiena, sestdiena – dāmām līdz 00:00 – 2Ls, kungiem – 3 Ls
No 4:00 Afterparty – 1Ls + Welcome Drink no kluba
Ieeja 18+
Klubā darbojas Face Control!!

„POST CLUB”
Jelgava, Raiņa 14

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV