Pirmdiena, 23.Septembris 2024. » Vārdadienas svin: Vanda, Veneranda, Venija;

Šīs nedēļas „Weekend Crime” īpašais viesis būs Dj Saint

Mārtiņš Fridrihsons, 15.04.2009. 09:20

Jau rīt, 16. aprīlī, „Radio Bārā”, kas atrodas Šķūņu ielā 17 (ieeja no Zirgu ielas) norisināsies „Weekend Crime” sērijas 5. speciālizlaidums, kura īpašais viesis būs Dj Saint no Kazantip pārstāvniecības Baltijā.
Šīs nedēļas „Weekend Crime” īpašais viesis būs Dj Saint

DJ Saint ar 9 gadu laikā iegūto no Funky House līdz Progressive House muzikālo skanējumu un pieredzi plašākas publikas uzmanību sev pievērsa pēc uzstāšanās Kazantip festivālā (Ukrainā) no 2004.-2008. gadam un vēlāk savu vārdu spodrinājis, izveidojot 2005.g. Kazantip republikas pārstāvniecību Latvijā - Kazantip.lv.

No 2008.g. KaZantip pārstāvniecība Latvijā paplašināja savas robežas un tagad darbojas arī visās Baltijas valstīs.

Papildus dīdžeja Saint muzikālajam sniegumam, apmeklētājiem būs iespēja izbaudīt klasiskās „Weekend Crime” vērtības jaunā nokrāsā. Noziegumu fotografēšanās dēlis, sagaidot pavasari, pavisam nejauši ieņēmis jaunu krāsu – saules krāsu, kas skatu padarījusi jau pavisam vasarīgu un siltu. Apmeklētāju skaitam pieaugot, regulāri tiek papildināts arī meklētāko noziedznieku informācijas stends, uz kura iespējams nokļūt, esot pietiekami aktīvam pasākuma apmeklētājam.

Kā jau ierasts, „Weekend Crime” sērijas speciālizlaidumos, arī šoreiz pasākumā viesosies Discoteq TV un Afro-Lindiņa, lai iegūtu jaunus stāstus tieši par Jūsu lielākajiem noziegumiem. Nāc uz „Weekend Crime” jau šonedēļ un pastāsti savu noziegumu.

„Weekend Crime” tas ir Tavs nedēļas nogales noziegums, kas Tev noteikti jāpastrādā, jo par to taču neliek cietumā...

Tiekamies jau šo ceturtdien, no plkst. 22:00

Lasi vēl...
» Autortiesības
Visas tiesības paturētas © EASYGET.LV 2006 - 2024
Portālā EASYGET.LV izvietotais materiāls ir pārpublicējams tikai ar EASYGET.LV atļauju. Atsevišķas fotogrāfijas ir atļauts pārpublicēt tās nemodificējot un ievieotjot atsauci uz EASYGET.LV